Millie Bobby Brown: Το next big thing της υποκριτικής κλείνει τα 19 και έχει πολλά να σου διδάξει

H νεαρή ηθοποιός είναι το νέο big thing στον χώρο της υποκριτικής και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

H Millie Bobby Brown γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2004 στην Marbella της Ανδαλουσίας. Η διάσημη ηθοποιός γιορτάζει σήμερα τα 19α γενέθλιά της και έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Η νεαρή star της μικρής οθόνης έγινε γνωστή για τον ρόλο της Eleven στη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix, Stranger Things, για την οποία κέρδισε το Β' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά στην ηλικία των 13 ετών.

Η πορεία της στην υποκριτική

Το 2013, η Millie Bobby Brown έκανε το ντεμπούτο της ως γκεστ στη δραματική σειρά φαντασίας του ABC, Once Upon a Time in Wonderland, ένα spin-off της σειράς Once Upon a Time, υποδυόμενη τον ρόλο της Young Alice. Το 2014, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Intruders του BBC America ως Madison O'Donnell. Στη συνέχεια έκανε εμφανίσεις στο CBS αστυνομικό δράμα NCIS, στη sitcom του ABC, Modern Family, και στη δραματική σειρά του ABC, Grey's Anatomy.

https://www.instagram.com/p/CkQnKhDOwDc

Από το 2016, υποδύεται την Eleven στη δραματική σειρά Stranger Things. Η ερμηνεία της έλαβε θετικές κυρίως κριτικές και ήταν υποψήφια για το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών για τον Β' Γυναικείο Ρόλο σε δραματική σειρά και το βραβείο Primetime Emmy δεύτερου γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά.

Το σπίτι της Millie Bobby Brown στην Ατλάντα έχει πισίνα, τζάκι και ό,τι θες για να χαλαρώσεις

https://www.instagram.com/p/ClZQgr_uHSq

Τον Μάιο του 2017 η Millie κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στα MTV Movie and TV Awards.

«Θέλω να ευχαριστήσω το καστ του Stranger Things που είναι η δεύτερη οικογένειά μου», είπε παραλαμβάνοντας δακρυσμένη το βραβείο. Τον Απρίλιο του 2018, η δημοφιλής ηθοποιός έγινε το νεότερο άτομο που είχε συμπεριληφθεί ποτέ στη λίστα του περιοδικού Time με τα 100 πιο επιδραστικά άτομα στον κόσμο.

Η Millie Bobby Brown ζει τον απόλυτο έρωτα

Η 19χρονη είναι ζευγάρι με τον 20χρονο Jake Bongiovi. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στα βραβεία BAFTA 2022. Ο Jake Bongiovi είναι ο τρίτος κατά σειρά από τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ροκ σταρ από τον γάμο του με την Dorothea Harley.

https://www.instagram.com/p/CaKhrVCsmqW

Πηγή κεντρικής: milliebobbybrown

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved