Millie Bobby Brown: «Άλλος άνθρωπος» το 2016 η σταρ των Stranger Things

Η ηθοποιός που έχει κατακτήσει το κοινό τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε πολύ διαφορετική.

Η Millie Bobby Brown έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά Stranger Things. Εκεί γνωρίστηκε με το κοινό ως Eleven «El» και κατέπληξε τόσο τους θεατές όσο και τους κριτικούς με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της. Ανήκει στα κορίτσια για τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι η υποκριτική είναι έμφυτη και αυτό είναι εμφανές σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει.

Είναι μία Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο που έχει μεγάλη ζήτηση αυτά τα χρόνια εντός και εκτός οθόνης. Ο λογαριασμός της στο Instagram ξεπερνάει τους 45 εκατομμύρια followers, οι οποίοι και μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της αγαπημένης τους σταρ ανά τα χρόνια.




Από το 2016 μέχρι σήμερα, όμως, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της. Άλλωστε, είναι και ένα κορίτσι που θέλει να πειραματίζεται με το look της και έχουμε πολλά να δούμε στη συνέχεια.

Θυμάσαι πώς ήταν όταν την είδες για πρώτη φορά στην οθόνη; Το 2016 ήταν η χρονιά που της άλλαξε τη ζωή καθιερώνοντάς τη στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά τότε ήταν μόλις 12 ετών.

Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε τις φωτογραφίες της από το 2016 που εμφανιζόταν σε διάφορα δημόσια γεγονότα και σου τις παραθέτουμε στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved