Το post της Millie Bobby Brown για τα γενέθλια του αγοριού της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Η Millie Bobby Brown είναι τρελά ερωτευμένη με τον Jake Bongiovi και το post για τα γενέθλιά του το αποδεικνύει!

Μετά την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και στα BAFTAs τον Μάρτιο του 2022, η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi έχουν χαλαρώσει εντελώς και δεν κρύβονται από τους fans τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται συχνά-πυκνά στιγμιότυπα – και πολύ τρυφερά, μάλιστα- από την καθημερινότητά του με το τελευταίο να είναι… ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα. Συγκεκριμένα, η Millie Bobby Brown ευχήθηκε στο αγόρι της για τα γενέθλιά του και εσύ ετοιμάσου να «λιώσεις».

Η Millie Bobby Brown έγινε 18! Το γιόρτασε με τον Jake Bongiovi και κοστούμια Barbie-Ken

Το post της Millie Bobby Brown για τα γενέθλια του Jake Bongiovi

Ένα Instagram post με δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο από κοινές στιγμές της με τον Jake Bongiovi ανέβασε η Millie Bobby Brown για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Ο Jake έγινε 20 ετών στις 7 Μαΐου με το κορίτσι του να γράφει στα social media: «Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου, ανυπομονώ να πετάξω μαζί σου στο φεγγάρι και πάλι πίσω! (schroobie noobie)».

https://www.instagram.com/p/CdQ6XQ0MbHK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπεις τη Millie Bobby Brown και τον Jake να πηδούν στον αέρα σε μια τροπική παραλία με την ηθοποιό να φορά ένα floral μπικίνι και το αγόρι της ένα μπλε μαγιό. Στην επόμενη φωτογραφία, η Millie δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο του Bongiovi, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο 20χρονος να κρατά ένα σπαθί με φως.

Η επιβεβαίωση της σχέσης της Millie με τον Jake

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2021, όμως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους η ηθοποιός παραδέχθηκε δημόσια τη σχέση τους. Πώς; Με ένα πολύ τρυφερό post με εκείνη να φιλά στο στόμα το αγόρι της στο London Eye.



Από την πλευρά του, πάντως, ο Jake φαίνεται να ήταν… πιο αποφασιστικός μιας και από την πρώτη στιγμή που έγινε το connection με τη Millie έσπευσε να το «φωνάξει» στα social media με ένα κοινό τους post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Red Carpet Official: Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα! Θα λιώσεις με το cute post τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved