Οι 6 ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις τα πάντα για το crush σου!

Τίποτα δεν είναι πιο διασκεδαστικό, ενθουσιώδες και συναρπαστικό από το να βγαίνεις, επιτέλους, με το crush σου. Κάθε σχέση περνά από τη λεγόμενη «talking phase» κατά την οποία κάνετε συνεχώς ερωτήσεις ο ένας στον άλλον, πραγματοποιώντας όσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις μπορείτε, δεδομένου ότι, ενδεχομένως, είστε άγνωστοι και δεν γνωρίζεστε τόσο καλά μεταξύ σας.

Σε αυτή τη φάση βγαίνετε τακτικά ραντεβού και προσπαθείτε να μάθετε, αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ανάλογες αξίες, αλλά και τις διαφορές σας, που θα καθορίσουν το αν, τελικά, θα είστε μαζί ή όχι. Ωστόσο, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιες είναι οι βασικότερες ερωτήσεις, που πρέπει να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού, για να «σπάσεις τον πάγο», εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καθίσεις αναπαυτικά, διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές. Κράτα σημειώσεις!

Πώς να μάθεις περισσότερα για εκείνον από το πρώτο ραντεβού;

Αρχικά, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και χαλαρή γίνεται, αφού με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να δείξεις πως είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση, μεταδίδοντας το ανάλογο vibe και στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι βασικοί «κανόνες», που καλό θα ήταν να ακολουθήσεις. Κατά πρώτον, απόφυγε τις αδιάκριτες και ασεβείς ερωτήσεις, που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Δεύτερον, μην πάρεις το αυστηρό σου ύφος, σαν να του κάνεις ανάκριση! Να είσαι προσιτή, γλυκιά και χαμογελαστή. Άλλωστε, οι συζητήσεις πρέπει να προκύπτουν φυσικά και να έχουν μια ομαλή και καθόλου επιτηδευμένη ροή. Όπως εξηγεί και η dating coach, Carmel Jones, το ζητούμενο είναι να ξεκινήσετε μια βαθιά, ουσιώδη συζήτηση, που θα μπορέσει να σας κάνει να συνδεθείτε!

Αυτές είναι οι 6 κυριότερες ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού


1. Ρώτησε τον περισσότερες πληροφορίες για την οικογένειά του. Από το πόσα αδέρφια έχει, μέχρι τις σχέσεις που διατηρεί με τους γονείς του, αλλά και πώς αυτοί γνωρίστηκαν.
2. Το πώς γνώρισε τον καλύτερό του φίλο, αλλά και ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια, θα μπορέσουν να τον «ξεκλειδώσουν» στο λεπτό!
3. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα αγαπημένα του χόμπι και τι κάνει στον ελεύθερό του χρόνου, αυτή είναι η ευκαιρία, για να τα μάθεις όλα.
4. Ρώτησε τον για τους μελλοντικούς του στόχους και πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 5-10 χρόνια από τώρα!
5. Ποια ήταν η πρώτη εντύπωσή του, μόλις σε είδε και τι ψάχνει από μια σχέση;
6. Ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα και ελαττώματά του και τι κάνει για να τα διορθώσει;

Casual dating: Ένα trend για σένα που δεν αντέχεις τις δεσμεύσεις & τους πολλούς συναισθηματισμούς

Εν τέλει, η πρώτη φορά που θα συναναστραφείς μαζί του, μπορεί να φαντάζει υπέροχη, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά αγχωτική. «Πάρε» μια βαθιά ανάσα, φόρεσε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, «οπλίσου» με την θετικότερη διάθεσή σου και ετοιμάσου να περάσεις μια φανταστική βραδιά, που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει. Μήπως αυτή θα είναι η αρχή του δικού σας love story;

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved