Τα 3 κορυφαία dating apps του 2023 για να βρεις το άλλο σου μισό - Γιατί όχι;

Τη φετινή χρονιά βρες το άλλο σου μισό με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Το 2023 έχεις θέσει ως στόχο να βρεις την αγάπη με κάθε δυνατό τρόπο; Μήπως έχεις απογοητευτεί από τις περιορισμένες ευκαιρίες, που σου έχουν προσφερθεί έως σήμερα και θέλεις να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο ιντερνετικά; Άλλωστε, καλώς ή κακώς, το φλερτ πλέον έχει λάβει εκτός των άλλων και διαδικτυακή μορφή.

Γιατί, λοιπόν, να μην το αξιοποιήσεις, εφόσον το επιθυμείς; Εμείς δεν έχουμε παρά να σου προτείνουμε τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για τη φετινή χρονιά, τις οποίες σου συνιστούμε να δοκιμάσεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πάμε να τις ανακαλύψουμε μαζί; Ας ξεκινήσουμε!

Συναυλία ή party; Οι 5 πιο cool ιδέες για έξοδο με το αγόρι σου και ένα φιλικό ζευγάρι

Σε ποιες εφαρμογές θα βρεις τον έρωτα 100%;

EHarmony

Αποτελεί το ιδανικό app για εκείνους που ενδιαφέρονται για μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση, που ψάχνουν το έτερόν τους ήμισυ και θέλουν να βρουν πάση θυσία τον άνθρωπο με τον οποίο θα έχουν αδιαμφισβήτη χημεία. Η εφαρμογή απαιτεί από τον χρήστη τη συμπλήρωση ενός κουίζ συμβατότητας 80 ερωτήσεων κατά τη διαδικασία της εγγραφής, αναφορικά με την προσωπικότητα, την επικοινωνία και την επιλογή ανάμεσα σε δυο φωτογραφίες. Μόλις ολοκληρωθεί το κουίζ, μπορείς να διαμορφώσεις το προφίλ σου και να στείλεις μηνύματα στους υπόλοιπους χρήστες, αφού εμφανίζεται στην οθόνη σου το ποσοστό συμβατότητας των υποψήφιων «μνηστήρων». Το μόνο μειονέκτημα είναι πως για να απολαύσεις πραγματικά τις παροχές του app χρειάζεται να πληρώσεις ένα μικρό, μηνιαίο ποσό, καθώς στη δωρεάν έκδοση οι λειτουργίες είναι περιορισμένες.

Match

Άλλη μια εξαιρετική εφαρμογή, την οποία αξίζει να έχεις στη συσκευή σου, αποτελώντας μια σταθερή αξία και επιλογή, καθώς προσελκύει ανθρώπους από όλα τα μέρη του πλανήτη. Γνωστό για τη διοργάνωση σοβαρών ραντεβού, το app σού προτείνει παρόμοιους με εσένα χρήστες, βάσει των κοινών σας προτιμήσεων. Ωστόσο, οι καλύτερες λειτουργίες της εφαρμογής είναι διαθέσιμες μόνο στην έκδοση επί πληρωμή, για αυτό προτίμησε να διαθέσεις λίγα μόνο χρήματα, για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

OKCupid

Απευθυνόμενο σε όσους αναζητούν την αληθινή αγάπη, αλλά και μια σταθερή φιλία, το OKCupid έρχεται να «ταράξει» τα νερά αντίστοιχων apps, προκαλώντας τους χρήστες να το δοκιμάσουν, για να γνωρίσουν τον άνθρωπο που αναζητούν. Όταν γίνεις μέλος, θα σου ζητηθεί να ανεβάσεις έξι φωτογραφίες, να κάνεις ένα τεστ και να γράψεις ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα. Αυτές οι αρχικές απαντήσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι. Ο κόσμος είναι εκεί έξω και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Η αληθινή αγάπη βρίσκεται κοντά και είμαστε βέβαιες πως θα μπορέσεις να τη βρεις και να ζήσεις μαζί με τον αγαπημένο σου παραμυθένιες στιγμές και...γιατί όχι ακόμα και μια ολόκληρη ζωή!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved