Relationship issues: Τα 3 πράγματα-σκέψεις που αυξάνουν την ανασφάλεια των αγοριών

Εσύ έχεις αναρωτηθεί, αν ο αγαπημένος σου αισθάνεται ανασφάλεια στη σχέση σας;

Όχι, η ανασφάλεια στις σχέσεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν ή απλώς δεν παραδέχονται τις ανασφάλειές τους. Λανθασμένες πεποιθήσεις, φόβος, αλλά και παρελθοντικά βιώματα τούς εμποδίζουν να αφεθούν και να εμπιστευθούν πλήρως τον άνθρωπό τους, ο οποίος, συνήθως, δεν φταίει, εφόσον δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ποιες είναι, λοιπόν, οι συχνότερες ανασφάλειες, που εμφανίζουν τα αγόρια και στις οποίες χρειάζεται να δώσεις προσοχή;

4 περίεργα πράγματα που κάνουν τα αγόρια και φανερώνουν ότι τους αρέσεις πολύ

Ανδρική ανασφάλεια στη σχέση... και τώρα;

https://www.instagram.com/p/Cl3iuuoD21E

Παρελθοντικές εμπειρίες

Όταν ένας άνδρας μπαίνει σε μια σχέση μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό, μπορεί να αισθάνεται τρομοκρατημένος, τουλάχιστον στην αρχή, λόγω της προηγούμενης εμπειρίας του. Ως αποτέλεσμα αυτού, μπορεί να αναπτύξει μια γενικευμένη ιδέα και εσφαλμένες αντιλήψεις. Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο λάθος, καθώς δεν μπορεί να αφεθεί και να απολαύσει τη μαγεία του έρωτα μαζί με την τωρινή του σύντροφο. Όχι, παιδιά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι!

Σεξουαλική ικανότητα

Τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη ανασφάλεια στους άνδρες από τις, τυχόν, άσχημες σεξουαλικές τους επιδόσεις. Προσπάθησε να τον κάνεις να αισθανθεί πιο χαλαρός, ασφαλής και καθόλου εκτεθειμένος. «Χτίσε» την οικειότητα και την άνεση μεταξύ σας και συζήτησε μαζί του τα πάντα. Η επικοινωνία και η ειλικρίνεια είναι το παν!

Όταν η σύντροφός του είναι πιο επιτυχημένη

Τα κορίτσια, στον σύγχρονο κόσμο, είναι επιτυχημένα σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, τα αγόρια εξακολουθούν να αισθάνονται παράξενα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αγόρια, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη σχέση με το έτερόν σας ήμισυ. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, από όσο πιστεύετε. Εμπιστευθείτε, αγαπήστε, επικοινωνήστε ανοιχτά και εκφραστείτε στο έπακρο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved