Γιατί χάνουμε τον εαυτό μας στις σχέσεις και πώς να το αποφύγουμε;

Κι, όμως, υπάρχουν πολύ απλοί τρόποι, τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις για να μην χάσεις τον εαυτό σου!

Σε μια σχέση δεν πρέπει να ξεχνάς να φροντίζεις όχι μόνο τον σύντροφό σου, αλλά και τον εαυτό σου. Όχι, το «εμείς» δεν πρέπει να αντικαθιστά το «εγώ». Είναι δυο διαφορετικές έννοιες και κεφάλαια στη ζωή σου, τα οποία δεν πρέπει να συγχέονται. Πώς γίνεται, λοιπόν, να χάνουμε τον εαυτό μας, εξαιτίας ενός έρωτα και πώς μπορούμε είτε να το αποφύγουμε, είτε να το βελτιώσουμε;

Relationship issues: Τα 3 πράγματα-σκέψεις που αυξάνουν την ανασφάλεια των αγοριών

Πώς να ξαναβρείς τον εαυτό σου στη σχέση σου

https://www.instagram.com/p/CakeXj2PRNo

Ξεχνάς τα ενδιαφέροντά σου

Σε μια υγιή σχέση πρέπει να υπάρχει ισορροπία και αρμονία. Πρόκειται για μια ένωση δυο ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, κάθε μια εκ των οποίων έχει τα δικά της ενδιαφέροντα, επιθυμίες και στόχους. Έτσι, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να συνεχίσεις τα χόμπι σου κανονικότατα, να μοιραστείς με τον αγαπημένο σου τις μελλοντικές επιθυμίες και φιλοδοξίες σου και να υποστηρίξεις τόσο τα δικά του «θέλω», όσο και τα δικά σου.

https://www.instagram.com/p/CouBNxps29r

Δεν υπερασπίζεσαι τη γνώμη σου

Πολλές φορές πιστεύουμε πως σε μια ιδανική σχέση δεν υπάρχουν συγκρούσεις και διαφωνίες. Ωστόσο, όταν ένα άτομο υποχωρεί συνεχώς και δεν εκφράζει τις απόψεις του, τείνει να χάνει την αυτοπεποίθηση, την προσωπικότητά του και να επηρεάζεται από το έτερον του ήμισυ. Ακούστε ο ένας τον άλλον, εκφράστε ήρεμα τις γνώμες σας και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ενωμένοι και αγαπημένοι.

Απαρνιέσαι τους φίλους και τον ίδιο σου τον εαυτό

Όχι, φίλη μου δε θα χάσεις τις παρέες σου, εξαιτίας του αγοριού που σου έχει κλέψει την καρδιά. Συνέχισε να βγαίνεις με τις φίλες σου, να περνάς καλά, να διασκεδάζεις και να κρατάς επαφή μαζί τους. Η ισορροπία είναι το παν σε όλα τα πράγματα. Επίσης, μην παραλείπεις τη φροντίδα του εαυτού σου, ακολουθώντας όλες εκείνες τις δραστηριότητες, που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και περνώντας και μόνη σου καλά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved