Η ατάκα - «κόκκινη κάρτα» & 3 ακόμη σημάδια πως το σεξ μαζί του δεν είναι και τόσο καλό

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν το σεξ σε καλύπτει ή όχι;

Όλα ωραία και καλά στη σχέση σας. Τον σκέφτεσαι και χαμογελάς, γιατί αυτός ο άνθρωπος μόνο χαρές μπορεί να σου δώσει και σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Έχετε χημεία, καλή επικοινωνία, προφανώς αρκετά κοινά, σέβεστε και εκτιμάτε ο ένας τον άλλον. Παρόλα αυτά, τι γίνεται με το σεξ; Μήπως δεν είναι και τόσο καλό όσο νομίζεις; Κι αν ναι πώς μπορείς να το καταλάβεις; Μην αγχώνεσαι, σου έχουμε τη λύση! Αυτά είναι τα σημάδια, τα οποία πρέπει να προσέξεις, για να κατανοήσεις αν το σεξ μαζί του δεν είναι τελικά και τόσο καλό. Ξεκινάμε;

4 σημάδια πως το σεξ μαζί του δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό τελικά

Η ατάκα - «κόκκινη κάρτα»

Σε περίπτωση που σου παίρνει παραπάνω από 5 λεπτά, για να φτάσεις σε οργασμό και το αγόρι σου, σου λέει: «Χμμ, μάλλον έχεις πρόβλημα», τότε μάλλον πρέπει να τον στείλεις πίσω στη μανούλα του. Αν δεν αποτελεί αυτό «κόκκινη κάρτα», τότε τι άλλο; Μην αγχώνεσαι αγαπημένη μου φίλη, όλα είναι καλά με εσένα, μάλλον εκείνος είναι αυτός που έχει το πρόβλημα!

https://www.instagram.com/p/CmOXfurKZFw

Sex Issues: Τα basics για αρχάριες ώστε να το απολαύσεις χωρίς να αγχωθείς

Είναι «παρτάκιας»

Όλοι γνωρίζουμε πως το σεξ ολοκληρώνεται, όταν και οι δύο πλευρές έχουν μείνει ικανοποιημένες. Αν, λοιπόν, ο αγαπημένος σου πιστεύει λανθασμένα, πως το σεξ μεταξύ σας, χρειάζεται να είναι σαν τις ερωτικές ταινίες που παρακολουθεί, και κοιτάζει μόνο τον εαυτούλη του, τότε ίσως έφτασε η στιγμή να ξανασκεφτείς τι παίζει μεταξύ σας.

Σε κριτικάρει και δε σε λαμβάνει υπόψη

Αν ο σύντροφός σου σχολιάζει αρνητικά την τριχοφυία του σώματός σου και σε κάνει να νιώθεις άσχημα (ενώ είναι απολύτως φυσιολογική)...well that’s a red flag! Παράλληλα, αν αρνείται να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και προσπαθεί να σε πείσει να κάνετε σεξ χωρίς αυτό, μη διστάσεις να το συζητήσεις μαζί του, αλλά και να φύγεις, εφόσον δε σέβεται τις επιθυμίες σου.

«Θα κάνουμε σεξ, όποτε το θέλω εγώ»

Όχι φίλη μου δεν πάει έτσι το πράγμα. Δεν είναι δίκαιο να κάνετε σεξ, όταν και μόνο όταν έχει εκείνος διάθεση, ακόμα και αν εσύ δεν «ψήνεσαι» και πολύ. Ώρα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους!

Εν τέλει, το σεξ πρέπει να αποτελεί απόλαυση και να σας «δένει» ακόμα περισσότερο, όχι να σας απομακρύνει και να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα ή να το βλέπετε σαν «υποχρέωση» που πρέπει να διεκπεραιωθεί. Συζήτησε οτιδήποτε σε απασχολεί μαζί του, αλλά μην ανεχτείς άλλο συμπεριφορές που σε υποβιβάζουν και δεν σου αξίζουν.

Πηγή κεντρικής: couples_magazine

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved