Συναυλία ή party; Οι 5 πιο cool ιδέες για έξοδο με το αγόρι σου και ένα φιλικό ζευγάρι

Αν δεν ξέρεις που να πας με τον αγαπημένο σου και ένα φιλικό σας ζευγάρι, είμαστε εδώ για εσένα.

Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια. Στις περισσότερες από εμάς αρέσει η ιδέα του διπλού ραντεβού. Εσύ, το αγόρι σου και ένα φιλικό σας ζευγάρι όλοι μαζί έξω για καφέ/φαγητό/ποτό...τι καλύτερο από αυτό;

Το double dating έχει γίνει πολύ in τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που το απολαμβάνουν στο έπακρο. Η αλήθεια είναι πως σε κανέναν single δεν αρέσει να «κρατάει φανάρι» και τις περισσότερες φορές οι παρέες που αποτελούνται από 3 άτομα (1 ζευγάρι+ 1 single άτομο) καταλήγουν να μην περνούν και τόσο καλά.

Αντίθετα δύο ζευγάρια μπορούν πολύ πιο εύκολα να πάνε σινεμά, να βγουν για φαγητό ή για ποτό και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου πέντε προτάσεις ιδανικές για double dating τις οποίες θα εκτιμήσει ο καλός σου και οι φίλοι σας.

5 ιδέες που θα απογειώσουν το double dating

zeygari.jpg

1) Bowling

To bowling είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι που μπορούν να παίξουν όλοι. Αρκετά οικονομικό και διασκεδαστικό, αποτελεί ιδανική πρόταση για παρέες άνω των 3 ατόμων.

2) Θέατρο

Αφιερώστε μια βραδιά στην τέχνη και κλείστε εισιτήρια σε κάποια παράσταση της επιλογής σας. Μετά το θέατρο μπορείτε να απολαύσετε όλοι μαζί τα ποτά σας ή να τσιμπήσετε κάτι στο κέντρο της Αθήνας.

3) Συναυλία

Casual dating: Ένα trend για σένα που δεν αντέχεις τις δεσμεύσεις & τους πολλούς συναισθηματισμούς

4) Party ή φεστιβάλ

Αν το φιλικό σου ζευγάρι έχει ίδιες μουσικές προτιμήσεις με εσένα και τον καλό σου, κανονίστε μια «δυνατή» έξοδο για χορό και διασκέδαση.

5) Βραδιά μαγειρικής

Τα καλέσματα για φαγητό στο σπίτι είναι πάντα ο πιο σίγουρος τρόπος για να περάσετε καλά με τους φίλους σας. Μαγείρεψε ένα αγαπημένο φαγητό των καλεσμένων σου ή δοκιμάστε να φτιάξετε όλοι μαζί μια πρωτότυπη συνταγή.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved