Η Millie Bobby Brown έγινε 18! Το γιόρτασε με τον Jake Bongiovi και κοστούμια Barbie-Ken

Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιούνιο του 2021, όταν εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Η Millie Bobby Brown υποδέχτηκε την ενήλικη ζωή της με μία... παιχνιδιάρικη πινελιά και φέρνοντάς μας στο μυαλό τις κούκλες μας!

Η ηθοποιός γιόρτασε την περασμένη Παρασκευή (18/2) τα 18α γενέθλιά της με το αγόρι της, Jake Bongiovi, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες από την ασορτί εμφάνισή τους, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους αγαπημένους μας... Barbie και Ken!

millie bobby brown 2

Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα! Θα λιώσεις με το cute post τους

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Millie Bobby Brown έγραψε: «Γεια σου Ken!», με το ζευγάρι να διοχετεύει το εξώφυλλο ενός ρομαντικού μυθιστορήματος. Η 18χρονη φόρεσε μια ξανθιά περούκα και έναν κεντημένο κορσέ πάνω από ένα δαντελωτό λευκό φόρεμα, ενώ ο 19χρονος Bongiovi εμφανίστηκε με ένα καφέ φλοράλ πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/CaKhrVCsmqW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είσαι όμορφη», σχολίασε ο γιος του Jon Bon Jovi στη δημοσίευση του Millie, ενώ ανέβασε κι εκείνος με τη σειρά του την ίδια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram γράφοντας: «Χρόνια πολλά Barbie Ily».

Οι φίλοι της ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων μερικών ηθοποιών του «Stranger Things», έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις φωτογραφίες, με τον Noah Schnapp να γράφει «Birthday girl» και την Emma Bunton να σχολιάζει: «Χρόνια πολλά αγαπημένη!».

Η Millie και ο Jake είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι πιασμένοι χέρι-χέρι, ενώ επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Bongiovi να τη φιλάει στο μάγουλο ενώ βρίσκονταν στο London Eye.

https://www.instagram.com/p/CVvJRiLM_jK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εντυπωσιακή... κόμη της Millie Bobby Brown στα γενέθλιά της

Με αφορμή την ενσάρκωση της Barbie, η Millie Bobby Brown επέλεξε να φορέσει στα γενέθλιά της μία ξανθιά περούκα, εκπλήσσοντας για αρχή τους fans της, μέχρι να καταλάβουν ότι πρόκειται για πρόσθετα μαλλιά και όχι για μία ακόμη αλλαγή στο κεφάλι της ηθοποιού.



Τα μαλλιά έφταναν μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους της, ενώ η 28χρονη έπιασε τη μία πλευρά με ένα ασημί τσιμπιδάκι μαλλιών.

Η Millie συνδύασε το λαμπερό χτένισμά της με ένα γυαλιστερό lip gloss και μακριές βλεφαρίδες.

https://www.instagram.com/p/CXPLF13rv6J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο πριν τα γενέθλιά της, η Millie Bobby Brown μίλησε στο Teen Vogue σχετικά με τις συνεχείς αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας: «Νομίζω ότι τελικά στα 18 μου και έχοντας μάθει σιγά σιγά να εκφράζομαι, ανακάλυψα ότι μου αρέσει να εκφράζομαι κυρίως μέσω του χρώματος».

Αυτή τη στιγμή η ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του «Stranger Things», την οποία το Netflix ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της σε δύο μέρη, στις 27 Μαΐου και την 1η Ιουλίου.

Πηγή φωτογραφιών: @milliebobbybrown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Bob haircut alert! Η Millie Bobby Brown με το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Και ναι! Η Millie Bobby Brown πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία με τον Jake Bongiovi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved