Bob haircut alert! Η Millie Bobby Brown με το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Η Millie Bobby Brown τολμά και δοκιμάζει ανατρεπτικά κουρέματα, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της με κάθε νέα αλλαγή της!

Η Millie Bobby Brown είναι μια star που αγαπά τις αλλαγές - τουλάχιστον όσον αφορά στα μαλλιά της - και δε μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε!

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός υιοθέτησε το απόλυτο κούρεμα της σεζόν, κάνοντας τις θαυμάστριές της να το ζηλέψουν, αλλά και να πιστέψουν ότι πρόκειται για μια μεταμόρφωση που έγινε για τον επερχόμενο ρόλο της σε ένα νέο θρίλερ του Netflix.

jake bongiovi millie bobby

Και ναι! Η Millie Bobby Brown πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία με τον Jake Bongiovi

Το καρέ πηγαίνει πολύ στη Millie!

Πριν από μερικές ημέρες, η Millie Bobby Brown δημοσίευσε στο Instagram μια polaroid φωτογραφία της, όπου έδειξε για πρώτη φορά στους fans της το νέο καρέ της, το οποίο απογειώνουν οι αφέλειες που το ολοκληρώνουν.

Η δημοσίευση συγκέντρωσε γρήγορα εκατομμύρια likes και σχόλια από followers που ξετρελάθηκαν με τη νέα της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CXPLF13rv6J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο κούρεμα της Millie μάλλον μας προετοιμάζει για τον επερχόμενο πρωταγωνιστικό ρόλο της!

Μερικοί θαυμαστές σχολίασαν ότι το νέο κούρεμα της 17χρονης μοιάζει εξαιρετικά με αυτό που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του βιβλίου «The Girls I've Been» της Tess Sharpe, το οποίο αναμένεται να γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η Millie έχει υπογράψει για να υποδυθεί τη Nora O'Malley στην προσαρμογή του Netflix. Η Nora είναι η κόρη ενός απατεώνα που βρίσκεται όμηρος και πρέπει να χρησιμοποιήσει το πνεύμα της για να δραπετεύσει και να επιβιώσει.



Αν κρίνουμε από το εξώφυλλο, το χαρακτηριστικό χτένισμα της Nora μοιάζει με εκείνο που υιοθέτησε η νεαρή ηθοποιός και έτσι οι θαυμαστές της αρχίζουν να... προετοιμάζονται για το γεγονός ότι η 17χρονη θα μεταμορφωθεί τελείως για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε να δούμε πώς η Millie Bobby Brown θα ενσαρκώσει αυτή την έφηβη απατεώνισσα όταν το «The Girls I've Been» κυκλοφορήσει στο Netflix!

Cover photo: @milliebobbybrown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μυστικό της Millie Bobby Brown για πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες

Millie Bobby Brown: Ο αγαπημένος της είναι γιος διάσημου τραγουδιστή

Η Millie Bobby Brown φόρεσε το τέλειο αξεσουάρ μαλλιών που προστατεύει και από τον ήλιο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved