Και ναι! Η Millie Bobby Brown πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία με τον Jake Bongiovi

Οι θαυμαστές βρίσκονται σε... παραλήρημα.

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2021 και η 17χρονη ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με τον γιο του ροκ σταρ, Jon Bon Jovi. Όπως καταλαβαίνεις, οι fans του ζευγαριού ενθουσιάστηκαν και τα σχόλια «έπεσαν βροχή»!

Millie Bobby Brown: Ο αγαπημένος της είναι γιος διάσημου τραγουδιστή

Αφού το ερωτευμένο ζευγαράκι πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη του Λονδίνου, με αφορμή τα γυρίσματα της Millie για την ταινία «Enola Holmes 2», η νεαρή star δημοσίευσε μια ρομαντική φωτογραφία με τον Jake στο London Eye.

https://www.instagram.com/p/CVvJRiLM_jK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί η φωτογραφία να είναι θολή και η νεαρή ηθοποιός να μην έκανε tag το αγόρι της, αλλά οι θαυμαστές του ζευγαριού κατάλαβαν αμέσως ότι επρόκειτο για τα ερωτευμένα πιτσουνάκια.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Millie έχει τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από τον Jake Bongiovi, ο οποίος της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.



Οι fans λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί!

Όπως είναι λογικό, το post μέσα σε λίγα λεπτά «πλημμύρισε» από σχόλια, αφού οι followers λάτρεψαν αυτήν τη σπάνια κοινή στιγμή που μοιράστηκε δημόσια η ηθοποιός. «Ω Θεέ μου», «Χαίρομαι τόσο πολύ για εσάς» και «Είστε οι πιο χαριτωμένοι» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των fans.

Ο Jake Bongiovi από την πλευρά του, είχε ανεβάσει από τον Ιούνιο, όταν ακόμη ήταν η αρχή της σχέσης του με τη 17χρονη, την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «BFF».

https://www.instagram.com/p/CPrEPfaLeqI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα πλέον ξέρουμε ότι ήταν πολλά περισσότερα από... καλοί φίλοι για πάντα!

Cover photo: @jakebongiovi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved