Millie Bobby Brown: Ο αγαπημένος της είναι γιος διάσημου τραγουδιστή

Και σίγουρα δεν μπορείς να μαντέψεις ποιανού.

Η Millie Bobby Brown είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε ιδιαίτερα εδώ στα headquarters του TeenQueen. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο Stranger Things, η Eleven εντυπωσίασε με το υποκριτικό της ταλέντο, και όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα δεν την ξεχωρίσαμε άδικα.

Η 17χρονη ηθοποιός είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, αλλά αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις βέβαια. Εκτός από τα επαγγελματικά της ωστόσο, έχει απασχολήσει τους fans της και για τα προσωπικά της. Η Millie έχει σχέση με τον γιο διάσημου ροκ star και το Σαββατοκύριακο (10-11/7/21) πόζαραν μαζί στην πιο cute φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CQpL2FQHf5f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Millie Bobby Brown έβαλε την μπλούζα που θα σε σώσει στο πλοίο και όχι μόνο

Η φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η Millie Bobby Brown τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γιο διάσημου ροκ τραγουδιστή. Αν είσαι fan της βέβαια το γνωρίζεις ήδη, οπότε ίσως και να έχεις δει και τη φωτογραφία τους.

Οι δύο νέοι πόζαραν μαζί για μία selfie, την οποία ανέβασαν στο Instagram της 17χρονης ηθοποιού, ενώ μία ακόμη στο ηλιοβασίλεμα ανέβηκε στο Instagram του 19χρονου συντρόφου της.

Η σχέση της με τον Jake Bongiovi

Ναι, καλά έχεις καταλάβει από το όνομα του νεαρού, είναι ο γιος του ροκ σταρ Jon Bon Jovi, και εδώ και μερικούς μήνες είναι σε σχέση με τη Millie Bobby Brown. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πώς ξεκίνησε η σχέση τους, όμως οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ καλά μαζί, και να περνούν εξίσου καλύτερα.

«Happy Weekend (aka Χαρούμενο Σαββατοκύριακο)», έγραφε η Millie στη δική της φωτογραφία με τους δυο τους να ποζάρουν μαζί αγκαλιά. Δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψή σου, αλλά θα λέγαμε πως είναι ιδιαιτέρως ταιριαστοί μαζί, και δείχνουν να περνούν και πολύ καλά.



Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved