Ο Dylan Douglas αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο και το γιόρτασε με τους διάσημους γονείς του

Η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas, με πολλή υπερηφάνεια και χαρά, γιόρτασαν την αποφοίτηση του γιου τους, Dylan.

Ο γιος της Catherine Zeta Jones και του Michael Douglas, Dylan, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο! Η ηθοποιός γιόρτασε την τελετή αποφοίτησης του γιου της από το Πανεπιστήμιο Brown την Κυριακή (29/5), δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του 21χρονου με εκείνον να φορά το καπέλο και την τήβεννό του.

Σε αυτή τη γλυκιά εικόνα και ιδιαίτερη στιγμή, η Jones αγκαλιάζει το παιδί της, με ένα χαρούμενο βλέμμα στο πρόσωπό της, καθώς χαμογελά στην κάμερα.

BLACKPINK: Η αποκάλυψη για την πίεση λόγω δουλειάς και τα συναισθήματά τους στη σκηνή

Ο γιος της Catherine Zeta Jones και του Michael Douglas αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Catherine Zeta Jones με τον Dylan Douglas έγραψε: «Συγχαρητήρια για την αποφοίτηση στο αγόρι μου, στο καμάρι μου, στη χαρά μου, στον Dylan. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα και σε αγαπώ πέρα από κάθε λέξη».

https://www.instagram.com/p/CeJ6_sKv5Dp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Michael Douglas μοιράστηκε τη δική του φωτογραφία με τον πτυχιούχο πλέον γιο του να κρατά το δίπλωμά του στα χέρια και έγραψε: «Ένας περήφανος μπαμπάς! Συγχαρητήρια Dylan! Μπράβο! @dylan__douglas».

https://www.instagram.com/p/CeL3JEWORfP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Catherine Zeta Jones έχει ανεβάσει και στο παρελθόν posts με τον γιο της

Η Catherine Zeta Jones έχει μοιραστεί στο παρελθόν στιγμές από τη ζωή του Dylan ως φοιτητής πανεπιστημίου. Τον Οκτώβριο του 2019, κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους του, δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία μητέρας-γιου και είχε γράψει: «Στην πανεπιστημιούπολη με το αγόρι μου, τον Dylan».



Σε Instagram Story της, η star μοιράστηκε επίσης δύο video από την πανεπιστημιούπολη του γιου της. «Όμορφη φθινοπωρινή μέρα», έγραψε στη λεζάντα ενός από τα βίντεο και συμπλήρωσε: «Τέλειος»!

Καλή αποφοίτηση και καλή πρόοδο Dylan!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Camila Cabello και Selena Gomez σε μια συζήτηση για το άγχος που θα σε κάνει να ταυτιστείς

Η Selena Gomez σε ρόλο-έκπληξη στο Saturday Night Live

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved