Οι BTS έρχονται με νέο άλμπουμ - Έτοιμη για νέα hits;

Στις 10 Ιουνίου θα ακούσεις το νέο άλμπουμ των BTS!

Οι θαυμαστές των BTS περιμένουν πώς και πώς τον Ιούνιο, αφού θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ τους. Ναι, είναι αλήθεια και μπορείς να πετάξεις από τη χαρά σου!

Φέτος, στην εμφάνισή τους στα Grammys, τα αγόρια του συγκροτήματος έβαλαν σε υποψία τους θαυμαστές τους αφήνοντας υπονοούμενα για ένα πιθανό άλμπουμ. Και να που στις 10 Ιουνίου θα μπορείς κι εσύ να το ακούσεις.

Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

Οι BTS με νέο άλμπουμ τον Ιούνιο

Η είδηση για το νέο άλμπουμ των BTS επιβεβαιώθηκε και από τη δισκογραφική εταιρεία τους: «Γεια. Αυτή είναι η BigHit Music. Οι BTS θα επιστρέψουν με ένα νέο άλμπουμ στις 10 Ιουνίου 2022. Λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ θα δοθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση αργότερα. Ανυπομονούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας για το νέο άλμπουμ των BTS. Σας ευχαριστώ».

Μέχρι, λοιπόν, να έρθει το νέο άλμπουμ των BTS, απλώς άκουσε σε επανάληψη!

Οι θαυμαστές τους το περιμένουν πώς και πώς

Όσο για το τι σκέφτονται οι θαυμαστές των BTS; Οι εικασίες είναι πολλές. Άλλοι λένε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό άλμπουμ για την καριέρα του K-pop συγκροτήματος.

Άλλοι εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος αναδρομής στην καριέρα τους.



Ανεξάρτητα από το τι είναι ή τι σημαίνει τελικά το άλμπουμ, είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθεί και θα εκτιμηθεί από τους θαυμαστές, καθώς οι BTS κρατούν συνεχώς τους ARMY στην πρώτη γραμμή, ό,τι δημιουργούν. Τώρα, BRB, πάω να γιορτάσω αυτά τα χαρούμενα νέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Millie Bobby Brown τώρα και σκηνοθέτης - Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες

Η κόρη της Julianne Moore έκλεισε τα 20 - Το συγκινητικό post της μαμάς της

>

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved