Η κόρη της Julianne Moore έκλεισε τα 20 - Το συγκινητικό post της μαμάς της

Η Liv Freundlich έγινε 20 χρόνων! Οι ευχές της μητέρας της. 

Η ηθοποιός Julianne Moore και ο σκηνοθέτης Bart Freundlich είναι μαζί για περισσότερα από 25 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο γιος τους, Caleb Freundlich, είναι 23 ετών και η κόρη τους, Liv Freundlich, μόλις έγινε 20 ετών. Η μητέρα της, λοιπόν, έσπευσε να την ευχηθεί στο Instagram, ανεβάζοντας post στον προσωπικό της λογαριασμό.

Πιο συγκεκριμένα το συγκινητικό post της Julianne Moore αναφέρει: «Χρόνια πολλά στο εντυπωσιακό μου κορίτσι. Είμαι τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι και για όλα όσα έχεις γίνει. Είναι χαρά να σε βλέπω να μεγαλώνεις (δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 20 ετών @livfreundlich). Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου». Η κόρη της μεγαλώνει, και οι δυο τους είναι like a twins! Μάνα και κόρη είναι ίδιες, και πολύ περήφανες η μια για την άλλη.

Πάμε να μάθουμε όμως λίγα πράγματα για την μόλις 20χρονη Liv Freundlich;

Brooklyn Beckham Nicola Peltz

Παντρεύεται ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz - Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Η Liv εργάζεται με τους γονείς της από μικρή

Η Liv είχε τον πρώτο της ρόλο στον κινηματογράφο σε ηλικία τριών ετών, εμφανίστηκε στο Trust the Man του 2005, σε σκηνοθεσία του μπαμπά της και με πρωταγωνίστρια τη μαμά της. Τέσσερα χρόνια αργότερα, έπαιξε επίσης έναν ρόλο σε μια άλλη από τις rom-coms του Freundlich, το The Rebound.

https://www.instagram.com/p/CcGA2s1uLBr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Moore είναι η συγγραφέας της σειράς παιδικών βιβλίων Freckleface Strawberry και το 2014, κυκλοφόρησε μια εφαρμογή μαθηματικών δεξιοτήτων για παιδιά στην οποία ακούγεται η φωνή της κόρης της. Η Liv φωνάζει Freckleface Strawberry στα παιχνίδια.

Ένα παιδί με… δεξιότητες και προσωπική κρίση

«Είναι τόσο αξιολάτρευτη και αληθινή όσο η φωνή της. Αυτό είναι που μου αρέσει...Τα άλλα παιδιά θα ξέρουν ότι ακούν ένα παιδί και όχι έναν ενήλικα να κάνει τη φωνή ενός παιδιού», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Moore για την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cbp6oAAOnHU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, είπε ότι δεν πιστεύει ότι η κόρη της θα ασχοληθεί με την υποκριτική επαγγελματικά. «Δεν νομίζω ότι ξέρει πραγματικά τι θέλει να κάνει ακόμα», εξήγησε η Julianne Moore.

Έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Liv έκλεισε την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο κι εμφανίστηκε στο catwalk του J.Crew στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Μετά το ντεμπούτο της Liv στο μόντελινγκ, η μητέρα της μίλησε για την εμπιστοσύνη στην κόρη της και το πόσο ικανή είναι ν' ανταποκριθεί στην πίεση που έχει ο χώρος της μόδας και του θεάματος γενικότερα. «Είναι μια υπέροχη μαθήτρια και ένα πραγματικά υπέροχο κορίτσι», είπε η ηθοποιός για την έφηβη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CT41nnrLe9D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι συνειδητοποιημένη

Η Liv Freundlich πρόσθεσε επίσης ότι το να μεγαλώνει με γονείς που εργάζονται στον κινηματογράφο τη βοήθησε να δει τη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας από νωρίς.



Όταν ήταν πολύ μικρή, είπε: «Ξέρεις μαμά, μερικοί άνθρωποι φοβούνται πολύ όταν βλέπουν ταινίες, αλλά εγώ δεν το κάνω γιατί ξέρω ότι τα έχουν φτιάξει όλα», έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή της η Julianne Moore. Και έχει προσθέσει: «Πάντα καταλάβαινε την έννοια της ψευδαίσθησης και νομίζω ότι το καταλαβαίνει και με τη μόδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η Olivia Rodrigo και o V των BTS το νέο hot ζευγάρι; Το φλερτ στα Grammys που έγινε viral

Oι Marcus & Martinus έρχονται στην Ελλάδα για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved