Παντρεύεται ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz - Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Μια ιδέα για το τι θα δούμε στη γαμήλια τελετή του ζευγαριού!

Τον Ιούλιο του 2020, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz αρραβωνιάστηκαν με την πανδημία, ωστόσο, να στέκεται εμπόδιο στον γάμο και τα σχέδια που είχαν. Το 2021, το ζευγάρι ξεκαθάρισε ότι ήλπιζε ο γάμος του να γίνει το 2022. Τώρα, φαίνεται ότι η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα καθώς σιγά σιγά δημοσιοποιούν λεπτομέρειες σχετικά με τη μεγάλη μέρα, που δεν είναι άλλη από το Σάββατο 9 Απριλίου.

Από το νυφικό της Nicola, τους γονείς του Brooklyn, Victoria και David Beckham, μέχρι τους A-list stars που θα παρευρεθούν στον πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο γάλο, όλα θα τα μάθεις εδώ!

sydney sweeney jeans5 copy copy

Sydney Sweeney: To fashion item που «κλέβει» πάντα από το set είναι το αγαπημένο σου

Πού παντρεύονται ο Brooklyn Beckham η Nicola Peltz

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2020 και το Σάββατο παντρεύεται! Πού θα γίνει ο γάμος; Σε ένα από τα εξοχικά σπίτια της νύφης και συγκεκριμένα στο αχανές κτήμα του πατέρα της Nicola, Nelson, στο Palm Beach της Φλόριντα.

https://www.instagram.com/p/CYNbc-QrkiP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γνωστό ως Montsorrel, το ακίνητο, το οποίο αγόρασε για 103 εκατομμύρια δολάρια το 2015 ο πατέρας της Nicola Peltz, εκτείνεται σε 4 στρέμματα και διαθέτει πισίνα και θέα στη θάλασσα που θα προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για μια υπαίθρια τελετή και δεξίωση.

Σαφώς, σκέφτηκαν πολύ πού θα παντρευτούν, καθώς ήθελαν να διασφαλίσουν ότι η οικογένεια του Brooklyn (στο Ηνωμένο Βασίλειο) και η οικογένεια της Nicola (στην Αμερική), θα μπορούσαν να παρευρεθούν και οι δύο, ειδικά με τυχόν πιθανούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω Covid-19.

https://www.instagram.com/p/CWNKEUdKrJX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοι καλεσμένοι θα παρευρεθούν στον γάμο του ζευγαριού

Εκτός από τα διάσημα μέλη της οικογένειας του ζευγαριού, η Eva Longoria και η Mel B επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι είναι μεταξύ της λίστας καλεσμένων του γάμου Beckham-Peltz.

«Θα τη δω στον γάμο του γιου της ούτως ή άλλως», εξομολογήθηκε η Mel B, γνωστή και ως Scary Spice, αναφερόμενη στη Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/CYNb2O0tOAD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτή είναι η χολιγουντιανή εκδοχή της Meghan Markle και του Prince Harry,», δήλωσε στους Times ο Νεοϋορκέζος δημοσιογράφος R Couri Hay. Και είναι πολύ πιθανό στον γάμο να παρευρεθεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.



Η Victoria και ο David προσκλήθηκαν στον γάμο των Sussexes, άλλωστε, τον Μάιο του 2018, καθώς και στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Williams και της Kate, τον Απρίλιο του 2011.

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg είναι έτοιμος να βάλει «φωτιά» στο stage.

Τι νυφικό θα φορέσει η Nicola Peltz

Η Nicola έχει ήδη ανακοινώσει ότι το νυφικό της θα είναι από τον Οίκο Valentino. "Έχουμε πάει δύο φορές στη Ρώμη, παρακολουθώντας όλους στο ατελιέ, είναι απλά τόσο ταλαντούχοι. Την πρώτη φορά που πήγα στη Ρώμη, έφερα τη μαμά μου και τον αδερφό μου τον Brad, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πιο κοντινός άνθρωπός μου, και μετά τον Leslie Fremar που είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε η Nicola στο CR Fashion Handbook.

Και πρόσθεσε: "Δεν έχω σκεφτεί ένα συγκεκριμένο φόρεμα με το οποίο θέλω να παντρευτώ. Οπότε στην πραγματικότητα το να βρω αυτό που θα φορέσω τελικά στον Οίκο Valentino ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Η δημιουργία του νυφικού είχε πλάκα μέχρι να βρω την τέλεια εφαρμογή και το ύφασμα".

Και η κουμπάρα είναι…

Η Nicola ζήτησε από τη γιαγιά της να είναι η κουμπάρα της. Οι περισσότερες από τις μεγάλες ευθύνες πέφτουν στην οικογένεια του ζευγαριού. Ο γαμπρός έχει βάλει τον πατέρα του για να αναλάβει τον ρόλο του Master of Ceremonies, ενώ τα «μικρότερα αδέρφια του, Romeo και Cruz, θα είναι κουμπάροι», αναφέρει η The Times.



Η Nicola επιβεβαίωσε ότι η γιαγιά της θα είναι η κουμπάρα της με μια φωτογραφία της, να μυρίζει ένα γιγάντιο ροζ τριαντάφυλλο. «Η Naunni μου είναι η κουμπάρα μου», έγραψε. Εν τω μεταξύ, ο αδερφός της Brad θα έχει τον τίτλο του «Άνθρωπου της Τιμής».

Λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση της Nicola με την κουνιάδα της Harper, είναι πιθανό να δούμε τη μικρή Beckham ως παράνυμφο ή «κορίτσι λουλουδιών», αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Τι φαγητό θα περιλαμβάνει το μενού στον γάμο

Το ζευγάρι δοκίμασε κέικ red velvet! Οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα για να δουν το πλήρες μενού του γάμου, αλλά ο σεφ μοιράστηκε φωτογραφίες από τις συναντήσεις γευσιγνωσίας της γαμήλιας τούρτας, οι οποίες έδειχναν ένα πλούσιο κόκκινο βελούδινο κέικ και μια επιλογή από ταρτάκια με μούρα. Yummy!

Τι είπαν οι ίδιοι για τον γάμο τους

Ενώ έφτιαχνε ένα νόστιμο γεύμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για τον επερχόμενο γάμο του.

«Σαν να φαίνεται ακόμα ψεύτικο, κατά κάποιον τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένος», αποκάλυψε ο Brooklyn.

«Λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής, o Brooklyn θα μείνει με τον μπαμπά μου, τα αδέρφια μου, και μετά τον μπαμπά του και τα αδέρφια του και θα κάνουν sleepover», είπε η Nicola Peltz.



"Και εγώ θα μείνω με τα κορίτσια. Λοιπόν, στο δείπνο της Παρασκευής, δεν θα δούμε ο ένας τον άλλον μέχρι να παντρευτούμε το επόμενο απόγευμα. Μας έχει πιάσει πανικός, που το βράδυ θα είμαστε χωριστά'', ανέφερε η μέλλουσα νύφη.



«Λυπάμαι τόσο πολύ γι’ αυτό», συμπλήρωσε ο Brooklyn. Φαίνεται πόσο πολύ ανυπομονεί το ζευγάρι για την ημέρα του γάμου του και εμείς…μαζί του!

Το προγαμιαίο συμβόλαιο των 3 εκ. δολαρίων

Πριν οι δυο τους ντυθούν γαμπρός και νύφη σε έναν γάμο που θα κοστίζει πάνω από 3 εκατ. δολάρια, ασχολήθηκαν με το τι θα γίνει σε περίπτωση διαζυγίου. Η Mail Online ανέφερε ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο φέρεται να έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει την περιουσία των 380 εκατομμυρίων λιρών του Beckham.



Βέβαια, η περιουσία του David και της Victoria είναι πολύ μικρότερη από την αυτοκρατορία των 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών του πατέρα της Nicola Peltz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Moonshot - Lana Condor: Γιατί η σκηνή που φιλάει τον Cole Sprouse ήταν η πιο δύσκολη

Rosalie Chiang: «Το Turning Red ήταν ο οδηγός μου για την εφηβεία»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved