Η Millie Bobby Brown τώρα και σκηνοθέτης - Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες

Πολυπράγμων μάς βγήκε η Millie Bobby Brown!

Η Millie Bobby Brown απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να τα κάνει όλα. Η 18χρονη ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας είναι πλέον και σκηνοθέτης, αφού πρόσφατα έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Σε συνεργασία με τη Samsung, η Millie σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία μικρού μήκους, στην οποία και πρωταγωνιστεί. Μαζί της βρίσκεται και ο αδελφός της, Charli, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία ως διευθυντής φωτογραφίας.

brooklynbeckham nicolapeltz

Παντρεύεται ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz - Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Η Millie Bobby Brown μπορεί να κάνει τα πάντα

Η ταινία στην οποία η Millie κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο παρουσιάζει ένα νεαρό κορίτσι να μεγαλώνει και να γίνεται πολύ ανθεκτική. Παρακολουθούμε την παιδική εκδοχή της Millie να αλληλεπιδρά με τη μεγαλύτερη Millie, η οποία της προσφέρει προστασία και την ενθαρρύνει.

https://www.instagram.com/p/CbZqQ3wAcTg

Μέσα από την ισχυρή και συγκινητική αφήγησή της, αλλά και την εντυπωσιακή ερμηνεία της, η Millie Bobby Brown ενδυναμώνει το παιδί που κρύβει μέσα της, και με τη σειρά της, μοιράζεται μια ιστορία θάρρους, εξέλιξης και αυτοανακάλυψης.

Ο διπλός ρόλος σκηνοθέτη/ ηθοποιού

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει αναφέρει: «Μου αρέσει να βάζω μεγάλους στόχους για τον εαυτό μου, και επειδή οι περισσότεροι σκηνοθέτες είναι συνήθως άνδρες και συνήθως όχι 18 ετών, ήταν πάντα ένας τεράστιος στόχος για μένα να σπάσω αυτό το φράγμα, να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο με δύναμη και θάρρος γιατί είναι τρομακτικός ρόλος… Όταν πλησιάζαμε την ημέρα στο πλατό, κάναμε πρόβες. Έτσι μου αρέσει να κινηματογραφώ ως ηθοποιός και έτσι μου αρέσει να κινηματογραφώ ως σκηνοθέτης, μπορώ να πω επιτέλους».

https://www.instagram.com/p/CbZpKIVgZSK

Τα μελλοντικά σχέδια για τη σκηνοθεσία

Θέλει να συνεχίσει στον κόσμο της σκηνοθεσίας και δεν το κρύβει! «Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω να σκηνοθετώ! Είναι ένα μεγάλο όνειρο. Θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω ιστορίες που ενδυναμώνουν τους νέους. Όταν κάθεσαι εκεί και βλέπεις ιστορίες να ζωντανεύουν στην οθόνη, νιώθεις ότι είσαι μέρος τους. Εάν διαδώσουμε θετικά μηνύματα και πραγματικά μηνύματα για το τι περνάνε οι άνθρωποι, θα έρθουμε πιο κοντά. Θέλω να είμαι μέρος αυτού, γιατί πιστεύω πως ό,τι μπορεί να σε ενδυναμώσει, μπορεί πραγματικά να αλλάξει την κινηματογραφική βιομηχανία».

Το μήνυμα της Millie Bobby Brown στις γυναίκες

Όταν η Millie Bobby Brown ερωτήθηκε σε συνέντευξή της ποιο είναι το συναίσθημα ή διαφορετικά το μήνυμα που θα ήθελε να περάσει στις γυναίκες ως σκηνοθέτης, εκείνη απάντησε: «Αυτή η ιστορία έχει να κάνει με την αποδοχή της κατάστασής σου, αλλά και με το να συνεχίσεις να παραμένεις ο πιο αληθινός σου εαυτός, που είναι είναι μεγάλη μάχη αυτή για τους ανθρώπους. Ξέρω ότι αυτό το είχα σίγουρα. Ήθελα να κάνω τόσα πολλά πράγματα, αλλά δεν ήξερα πραγματικά ποια ήμουν και μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να επιστρέψω στις ρίζες μου για να μάθω ποια είμαι (και ακόμα δεν ξέρω). Σίγουρα υπάρχει ένα μοτίβο ανάπτυξης, και αυτό ξεκινά με την αποδοχή αυτού που πραγματικά είσαι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oι Marcus & Martinus έρχονται στην Ελλάδα για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού

Είναι η Olivia Rodrigo και o V των BTS το νέο hot ζευγάρι; Το φλερτ στα Grammys που έγινε viral

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved