Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

Όλα όσα δεν ήξερες για τη Sydney Sweeney!

Η Syndey Sweeney, που πρόκειται να εμφανιστεί στη Madame Webb, την πρώτη ταινία της Sony Marvel με μια γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει παίξει σε πολλά γνωστά έργα (στο ευρύ κοινό) όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ του πρωταγωνιστικού της ρόλου μαζί με τη Zendaya στη βραβευμένη με Emmy σειρά του HBO, Euphoria, και της συμμετοχής της, μαζί με τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Once Upon a Time in Hollywood, η Sweeney ζει… το παιδικό της όνειρο.

OLIVIA VBTS GRAMMYS

Είναι η Olivia Rodrigo και o V των BTS το νέο hot ζευγάρι; Το φλερτ στα Grammys που έγινε viral

Υπάρχει κάτι που δεν κάνει η Sydney Sweeney;

Η Sydney Sweeney έχει αναφέρει ότι από μικρή ήξερε ότι ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και το πάθος της ήταν τόσο μεγάλο, που είχε μιλήσει στους γονείς της απ’ όταν ήταν παιδί για το ενδιαφέρον που είχε απέναντι στην τέχνη αυτή.

https://www.instagram.com/p/CbxixH0LNvR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι εμφανίσεις της

Έκτοτε, έχει εμφανιστεί σε πολλές σειρές, όπως Criminal Minds (2005), Grey's Anatomy (2005), Heroes (2006), Pretty Little Liars (2010), 90210 (2008) και Everything Sucks! (2018). Εκτός από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Cassie στο Euphoria που όλες αγαπήσαμε, άλλοι πιο αξιοσημείωτοι ρόλοι της Sweeney περιλαμβάνουν την Olivia στο White Lotus του HBO και την Eden στο The Handmaid's Tale του Hulu.

Όμως, η υποκριτική δεν είναι η μόνη της αγάπη! Μαζί θα δούμε Fun Facts που δεν ήξερες για την Sydney Sweeney, μέχρι και σήμερα.

Η Sydney Sweeney έχει ένα πάθος για τη μηχανολογία

Η ηθοποιός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην οθόνη και στα social media. Στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως, η Sydney Sweeney έχει αποδείξει την αγάπη της για... τη μηχανολογία.

https://www.instagram.com/p/CQtOst5BEk3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Sweeney δημοσιεύει συχνά βίντεο με τον εαυτό της να φτιάχνει το κόκκινο Bronco του 1969. «Άλλαξα τελείως το κιβώτιο ταχυτήτων, άλλαξα τον μπροστινό άξονα, έφτιαξα τα δισκόφρενα, άλλαξα το υδραυλικό τιμόνι», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η star για το αυτοκίνητό της.

Ο Sydney Sweeney δεν ήθελε ποτέ να έχει σχέση με συνάδελφό της

Η Sweeney, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Jonathan Davino, είχε προηγουμένως μιλήσει για την απόφασή της να μη φλερτάρει με ανθρώπους που είναι στο προσκήνιο. Ανέφερε επίσης: "Δεν βγαίνω ραντεβού με ηθοποιούς, μουσικούς ή με κανέναν από τον χώρο της ψυχαγωγίας, γιατί έτσι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και είναι το πιο εύκολο".

euphoria cast copy

Η Sweeney συνέχισε: "Έχω ανθρώπους που θα παλέψουν για μένα και θα μου επιτρέψουν να είμαι στο βάθρο και να λάμπω χωρίς να με κάνουν να νιώθω ότι "Ω, όχι, λάμπω πολύ και πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω".

Η Sydney Sweeney έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της στο πλατό του Euphoria

Η ολοκλήρωση της 2ης σεζόν του Euphoria ήταν κάτι που θα μείνει αξέχαστο στο καστ, αλλά στην ίδια τη Sweeney. «Μου πάτησε το δάχτυλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και απλά έσπασε. Οπότε κατέληξα στα επείγοντα και μετά επέστρεψα και ήμουν μαστουρωμένη από τα ηρεμιστικά και την αναισθησία. Και όλοι μου έλεγαν "δε σε έχουμε ξαναδεί έτσι''», ανέφερε η Sydney για το περιστατικό που συνέβη πριν το πάρτι, για να γιορτάσουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CZXXyIiLzE0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δίσταζε στην αρχή να αποκαλύψει το άτομο που της το προκάλεσε, αλλά τελικά ανέφερε ότι ήταν η συμπρωταγωνίστριά της, Alexa Demie. «Δεν της το είπα», είπε η Sweeney για το ότι η Demie δεν το έμαθε μέχρι τη δημόσια ανακοίνωσή της. "Λυπάμαι πολύ Alexa, λυπάμαι πολύ!" ομολόγησε εκείνη.

Η Sydney Sweeney γράφει ένα βιβλίο για κάθε χαρακτήρα που υποδύεται

«Έχω ημερολόγια 100 σελίδων για κάθε έναν από τους χαρακτήρες μου… χτίζω κυριολεκτικά από το νοσοκομείο, από την ημέρα που γεννιούνται και τον παιδικό σταθμό στον οποίο πηγαίνουν», είπε η Sweeney στο Who What Wear. «Η Olivia, για παράδειγμα, είχε μια νταντά που την ανέλαβε όταν ήταν 4 ετών», εξήγησε για τον χαρακτήρα της White Lotus.

sydney sweeney

"Ο λόγος που καθόμαστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή κοιτάμε έναν άνθρωπο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όλα προέρχονται από κάποια ανάμνηση από το παρελθόν μας που μπορεί να μην μπορούμε να εξηγήσουμε. Αλλά είναι αυτό που μας έκανε αυτό που είμαστε σήμερα", συνέχισε.

"Χτίζω όλα αυτά τα πράγματα σε αυτόν τον χαρακτήρα, και το κάνω έτσι ώστε να μην χρειάζεται καν να σκεφτώ πραγματικά πώς θα αντιδράσει η Olivia. Πώς θα μιλήσει η Olivia; Μου επιτρέπει να γίνω αυτός ο χαρακτήρας χωρίς να έχω να σκεφτώ τη σκηνή, και μπορώ απλώς να ζήσω σε αυτήν».

Η Sydney Sweeney λατρεύει τον αθλητισμό

Όταν η ηθοποιός δεν είναι στα γυρίσματα ή δεν επισκευάζει ένα αυτοκίνητο, είναι στο γυμναστήριο, στο νερό ή στο ρινγκ. Η Sweeney είναι απίστευτα δραστήρια και συχνά βίντεο και φωτογραφίες της κάνοντας σκι, γκολφ, θαλάσσιο σκι και αναρρίχηση. Α, και έχει εκπαιδευτεί επαγγελματικά στις πολεμικές τέχνες.

https://www.instagram.com/tv/CaSSF93J327/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Έκανα διαγωνισμούς, πήρα την πρώτη θέση παλεύοντας με όλους τους τύπους", είπε η Sweeney στο The Kelly Clarkson Show για το παρελθόν της στις πολεμικές τέχνες.

Η φιλία της με τη Halsey

Πριν από τη φιλία της Sweeney και της Halsey, ήταν μεγάλες θαυμάστριες η μία της άλλης. «Ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της Halsey στο γυμνάσιο και πήγαινα στις συναυλίες της», είπε η Sweeney στο StyleCaster. «Μου άρεσε πολύ η μουσική της. Προφανώς ήταν θαυμάστριά μου επίσης».

https://www.instagram.com/p/CE7BFpSByQG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού η Sweeney εξέφρασε στην ομάδα της ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με την τραγουδίστρια, η Halsey ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στο μουσικό της βίντεο "Graveyard". "Γνωριστήκαμε και κάναμε παρέα και γίναμε πολύ καλές φίλες. Τώρα κάνουμε παρέα όλη την ώρα", εξήγησε η Sweeney.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Shawn Mendes δεν αποκλείει στο μέλλον να είναι ξανά «μαζί» με την Camila Cabello

Spiderman εσύ; Ο Tom Holland άλλαξε look και αποκλείεται να τον αναγνωρίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved