Ο V των BTS αποκάλυψε τι ψιθύρισε στο αυτί της Olivia Rodrigo στα Grammys

Ο V έδωσε απαντήσεις για όλα.

Πολύς ντόρος έγινε στα βραβεία Grammy 2022 σχετικά με το αν η Olivia Rodrigo και ο V του boy band BTS είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Και ενώ όλοι αναρωτιόμασταν τι τελικά ψιθύρισε στο αυτί της τραγουδίστρια ο Kim Tae-hyung (το πραγματικό όνομα του V), εκείνος αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της κορεάτικης εφαρμογής Weverse , όταν ένας fan ρώτησε τον 26χρονο τι είπε στην Olivia, με τον V να απαντά: «Ήταν κάτι σημαντικό. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δεν χρησιμοποίησα καν αγγλικά».

Είναι η Olivia Rodrigo και o V των BTS το νέο hot ζευγάρι; Το φλερτ στα Grammys που έγινε viral

Ένας άλλος θαυμαστής είπε: «Επομένως, η Olivia άκουσε Κορεάτικα και έδειξε να ενθουσιάζεται. Είσαι πραγματικά επαγγελματίας», και ο τραγουδιστής των BTS ξεκαθάρισε, μπερδεύοντάς μας περισσότερο: «Ούτε Κορεάτικα της μίλησα».

https://www.instagram.com/p/CcAXx8spx6H

Όταν ένας fan είπε: «Είναι αστείο που δεν χρησιμοποίησες αγγλικά. Η Olivia είναι πολύ καλή στο να υποκρίνεται», ο V απάντησε: «Η Olivia είναι μία ηρωίδα».


Ο V έκλαψε όταν οι BTS δεν κέρδισαν το βραβείο για την Καλύτερη Ερμηνεία από Ποπ Ντουέτο ή Συγκρότημα

Τη βραδιά των Grammys, οι BTS ήταν υποψήφιοι για την Καλύτερη Ποπ Duo/Group Performance για το Butter, αλλά «έχασαν» από την Doja Cat και τους Kiss Me More των SZA. Ο V δε δίστασε να μοιραστεί με τον κόσμο πώς αισθάνθηκε με αυτό. «Επειδή το τραγούδι της Doja είναι πολύ καλό, ήταν δίκαιο να κερδίσει. Αλλά έκλαψα», αποκάλυψε.

Ένας άλλος θέλησε να... παρηγορήσει τον V λέγοντας: «Τα βραβεία Grammy δεν ήταν μεγάλη υπόθεση», με τον τραγουδιστή να απαντά: «Λυπάμαι πολύ, αλλά έχω ακούσει αυτές τις λέξεις περίπου 20.000 φορές. Μάλλον πρέπει να βρεις άλλες».

Τα μέλη των BTS - RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, και Jungkook - προετοιμάζονται για τις 4 live συναυλίες τους στο Permission To Dance On Stage στο Λας Βέγκας. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Allegiant Stadium στις 8, 9, 15 και 16 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BTS: Θετικός στον κορωνοϊο ο Jungkook – Τι θα γίνει με τα Grammys 2022

Τρέξτε κορίτσια! Ο Kim Taehyung των BTS έχει το «πιο όμορφο πρόσωπο της K-Pop σκηνής» για το 2022

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved