BTS: Θετικός στον κορωνοϊο ο Jungkook – Τι θα γίνει με τα Grammys 2022

Kορωνοϊο έχουν κολλήσει και τα 7 μέλη των BTS! Οι fans του JungKook έκαναν χαμό γεμίζοντας το Twitter με ευχές για γρήγορη ανάρρωση!

Το μέλος των BTS Jungkook βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο τραγουδιστής βγήκε θετικός την Κυριακή 28 Μαρτίου στις ΗΠΑ. Η είδηση της διάγνωσής του έρχεται μόλις μια εβδομάδα πριν την εμφάνιση του συγκροτήματος στα Grammy 2022.

Η δήλωση της Big Hit Music

Επιβεβαιώνοντας τη διάγνωση, η Big Hit Music ανέφερε: «Ο Jung Kook βρέθηκε αρνητικός σε PCR τεστ στην Κορέα και αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες την Κυριακή, 27 Μαρτίου (KST) για να προετοιμαστεί για την εμφάνισή του στα βραβεία Grammy».

https://www.instagram.com/p/CbDWziFP3wP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μετά την άφιξή του στο Λας Βέγκας, ένιωσε μια ελαφριά ενόχληση στον λαιμό του και έκανε αμέσως ένα rapid τεστ και ένα PCR τεστ το απόγευμα της Κυριακής, 27 Μαρτίου. Ενώ βρισκόταν σε καραντίνα, το αποτέλεσμα και των δύο τεστ βγήκε θετικό και ο Jung Kook επιβεβαιώθηκε πως νοσούσε από COVID-19 τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου (PT)», πρόσθεσε στην ανακοίνωση. «Ο Jungkook βρίσκεται επί του παρόντος σε καραντίνα και υπό παρακολούθηση, ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε η Big Hit Music. «Δεν εμφανίζει άλλα συμπτώματα εκτός από έναν ήπιο πονόλαιμο και θα παρακολουθούμε προσεκτικά την υγεία του κατά τη διάρκεια της καραντίνας», τόνισε.

v_bts_pio_omorfo_proswpo-n73.jpg

Τρέξτε κορίτσια! Ο Kim Taehyung των BTS έχει το «πιο όμορφο πρόσωπο της K-Pop σκηνής» για το 2022

Η Big Hit Music διευκρίνισε ότι η συμμετοχή του Jungkook στις επερχόμενες προγραμματισμένες υποχρεώσεις των BTS «θα καθοριστεί από τους τοπικούς κανονισμούς για τον COVID-19».

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγνώμη από τους θαυμαστές μας που σας προκαλέσαμε ανησυχία παρά την προσπάθειά μας να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των καλλιτεχνών μας πριν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε η εταιρεία.

Μπορείς να δεις παρακάτω μερικά tweets των θαυμαστών του που του εύχονται περαστικά. How cute!

και ένα ακόμα:

BTW, έχεις ακούσει το νέο του τραγούδι, Stay Alive;



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jungkook.97

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved