BTS: Ο Jimin αποφεύγει σκόπιμα το Instagram και ο λόγος είναι αρκετά περίεργος

«Μπορεί να πατήσω κάτι λάθος», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Jimin των BTS έχει stress όταν χρησιμοποιεί το Instagram, γι' αυτό και κάνει πολύ λιγότερες δημοσιεύσεις σε σύγκριση με τα άλλα έξι μέλη του συγκροτήματος, Jin, J Hope, Suga, RM, V και Jungkook. Να θυμίσουμε πως μόνο μέσα σε μια μέρα που κυκλοφόρησαν τους ατομικούς τους λογαριασμούς στα social media, όλοι τους συγκέντρωσαν εκατομμύρια followers.



Οι RM & J-Hope αντιδρούν αφού έμαθαν για τον φόβο του Jimin

Σε μια ομαδική συνομιλία στο VLive, ο Jimin μοιράστηκε ότι φοβάται το Instagram. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει 32,1 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα, κάνει follow back μόνο 7 άτομα και έχει μόνο 11 posts, εξήγησε τον λόγο που αισθάνεται έτσι. «Δεν μπορώ να μπω στο Instagram. Επειδή φοβάμαι, μπορεί να πατήσω κάτι λάθος», είπε.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα μέλη των BTS έπεισαν τον τραγουδιστή να ξεπεράσει τον φόβο του. Ο RM είπε αυτό που πρέπει να έχει σκεφτεί κάθε μέλος του ARMY (οι οργανωμένοι οπαδοί των BTS): «Jimin, σε παρακαλώ δημοσίευσε. Βγάλε ένα story», και o J-Hope υποστήριξε την πρότασή του.

bts.jpg

BTS: Τα μέλη του K-pop συγκροτήματος έχουν πλέον τα δικά τους Instagram accounts

Ενώ πολλοί μπορεί να μη σχετίζονται μαζί του, ο V σίγουρα τον καταλαβαίνει. Ο V πυροδότησε αρκετές φήμες όταν ακολούθησε κατά λάθος την Jennie των Blackpink. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μόλις μια μέρα αφότου έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram. Υπήρξε τόση συζήτηση γύρω από αυτό που ακόμα και η Jennie δέχτηκε επίσης άσχημα σχόλια στον λογαριασμό της στο Instagram.



Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες από τις δημοσιεύσεις του τραγουδιστή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @j.m

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved