Τρέξτε κορίτσια! Ο Kim Taehyung των BTS έχει το «πιο όμορφο πρόσωπο της K-Pop σκηνής» για το 2022

Ο 26χρονος καλλιτέχνης κέρδισε τον τίτλο από τον ιστότοπο Dabeme Pop και, προφανώς, το αξίζει!

Ο Kim Taehyung, ο Νοτιοκορεάτης καλλιτέχνης και μέλος των BTS, κέρδισε την πρώτη θέση σε μια λίστα με τους πιο όμορφους idols της K-pop σκηνής. Η λίστα, η οποία κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου, είδε τον V να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 1.567.464 ψήφους.

https://www.instagram.com/p/CXuYmOLvj83/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ιστότοπος Dabeme Pop διεξήγαγε τη ψηφοφορία από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 12 Μαρτίου. Μετά από τρεις μήνες, ο V κέρδισε τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκε νικητής. Παρεμπιπτόντως, άλλα δύο μέλη των BTS μπήκαν στη λίστα, με τον Jimin να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση με 1.237.456 ψήφους και τον Jungkook να παίρνει την πέμπτη θέση.

bts.jpg

BTS: Τα μέλη του K-pop συγκροτήματος έχουν πλέον τα δικά τους Instagram accounts

Σε γενικές γραμμές, στις πρώτες 14 θέσεις της λίστας πρωταγωνίστησαν τα μέλη των BTS και GOT7, γεγονός που υπονόησε ότι τόσο το fan club του ARMY όσο και του Ahgases ήταν απασχολημένο με την ψηφοφορία των αγαπημένων τους προσώπων αυτήν την περίοδο.

https://www.instagram.com/p/CJOd2BDhWVg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χώρος των celebrities ανήκει στον V

Εκτός από τον ιστότοπο Dabeme Pop, από την αρχή του χρόνου, διάφορα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν συμπεριλάβει τον V σε πολλές λίστες με τους «πιο όμορφους άνδρες του 2022», δίπλα σε διάσημα ονόματα όπως ο Robert Patterson, ο Henry Cavill κ.λπ. Εν τω μεταξύ, οι θαυμαστές δεν δίστασαν να συγχαρούν τον καλλιτέχνη για την πρόσφατη νίκη του στον διαδικτυακό διαγωνισμό ψηφοφορίας. Εξέφρασαν επίσης τον ενθουσιασμό τους δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο και φωτογραφίες του V από όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιος είναι για εσένα ο sexiest man της K-Pop σκηνής;

Πηγής κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved