Moonshot - Lana Condor: Γιατί η σκηνή που φιλάει τον Cole Sprouse ήταν η πιο δύσκολη

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ δεν θα δυσκολευόμουν και τόσο….

Μέσα στα χρόνια, η Lana Condor και ο Cole Sprouse έχουν παίξει σε αμέτρητες ρομαντικές και δραματικές τηλεοπτικές σειρές (To All the Boys και Riverdale αντίστοιχα). Η ταινία Moonshot, στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί, κυκλοφόρησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο HBO Max. Η νέα ρομαντική κωμωδία διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου οι «καλύτεροι από τους καλύτερους» ανθρώπους κατοικούν στον Άρη.



Η Lana Condor υποδύεται τη Sophie, ενώ ο Cole τον Walt. Είναι δύο πολύ διαφορετικοί φοιτητές που ενώνουν τις δυνάμεις τους και μπαίνουν κρυφά σε ένα διαστημικό λεωφορείο για να συναντήσουν τους αγαπημένους τους στον Άρη. Όπως οι χαρακτήρες τους, έτσι και η Lana και ο Cole έχουν μια ενδιαφέρουσα φιλία. Ίσως δεν ήξερες ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2018 όταν ο Cole φωτογράφισε τη Lana.

bridgerton_charitra.jpg

Bridgerton: Η Charitra Chandran δεν προοριζόταν εξ αρχής για τον ρόλο της Edwina

Από τότε, έχουν γίνει καλοί φίλοι - έπαιξαν μάλιστα πρόσφατα το παιχνίδι «Besties on Besties». Μίλησαν για το ποιες ιδιότητες αγαπάει ο ένας στον άλλον, όπως την καλοσύνη της Lana και το πώς ο Cole δεν ξεχνά ποτέ τα λόγια του.



Οι πιο δύσκολες σκηνές στο Moonshot

Για τον Cole, η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να φορέσει τη διαστημική στολή κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Η Lana, από την άλλη, αποκάλυψε ότι η πιο δύσκολη σκηνή για εκείνη ήταν όταν έπρεπε να φιλήσει τον Cole, αφού εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστος.

https://www.instagram.com/p/CbLPuHoJPye/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι stars διευκρίνισαν ότι, πριν φιληθούν, ο Cole έκανε τεστ και βγήκε αρνητικός για κορωνοϊό. «Εκείνη τη μέρα με ενημέρωσε και μου είπε: ''Άκου, μπορούμε να το κάνουμε αυτό γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα αρρωστήσεις ή μπορείς να πας στην παραγωγή και να τους πεις ότι δεν νιώθεις άνετα να το κάνεις’'», δήλωσε η Lana.

«Έτσι λοιπόν, η πιο τραυματική σκηνή ήταν αυτή που φιλάω τον Cole», είπε γελώντας η 24χρονη ηθοποιός.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Cbfv2KlpfGL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lanacondor

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved