Peyton List & Jacob Bertrand: Οι πρωταγωνιστές του Cobra Kai αποκάλυψαν ότι είναι ζευγάρι

Ο φόβος δεν υφίσταται στο... dojo του έρωτα! Οι συμπρωταγωνιστές επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Ήταν έρωτας με την πρώτη... κλωτσιά! Ο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά του Netflix «Cobra Kai», Peyton List και Jacob Bertrand, επιβεβαίωσαν στο TMZ στις 22 Μαρτίου ότι είναι ζευγάρι και εμείς τσιρίζουμε από χαρά!

Όπως αποκάλυψε ο 22χρονος Bertrand, οι δυο τους βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό. «Περάσαμε ωραία στα γυρίσματα και μετά είπαμε να κάνουμε παρέα και εκτός πλατό», είπε.

20 φωτογραφίες του Tanner Buchanan που θα σε κάνουν να ξαναδείς το «Cobra Kai»

Ο Jacob ανέφερε, επίσης, ότι γνώριζε την Peyton από τότε που ο ίδιος ήταν 15 ετών, καθώς ήταν φίλος με τον αδερφό της, Spencer List. «Ήταν κάπως άβολο να του πω "Γεια σου φίλε, μου αρέσει η αδερφή σου"», είπε αστειευόμενος.

https://www.instagram.com/p/Cbd0K--BGPZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο... λακωνικός τρόπος που επέλεξε η Peyton να επιβεβαιώσει τη σχέση

Η Peyton List επιβεβαίωσε κι εκείνη με τη σειρά της ότι είναι ζευγάρι με τον Jacob με έναν απλό, λιτό κι απέριττο τρόπο: απάντησε «ναι» στην ερώτηση για το αν αληθεύει η σχέση τους. Οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν, επίσης, ότι το να παίζουν μαζί στη σειρά πολεμικών τεχνών του Netflix δε στάθηκε εμπόδιο στο να ξεκινήσουν μία σχέση. Η 23χρονη, μάλιστα, πείραξε τον Jacob λέγοντας: «Θέλω να σκεφτώ τις συνέπειες αργότερα».

Όσο για την άποψη του Jacob; «Δεν έχω βγει ποτέ με κάποια με την οποία συνεργάζομαι επαγγελματικά. Δεν ξέρω, είναι σχεδόν σαν να παίζω με τη φωτιά», είπε.

Το ζευγάρι αστειεύτηκε ακόμη και για το ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα karate. Και οι δύο συμφώνησαν ότι η Peyton θα αναδεικνυόταν πρωταθλήτρια με το απίστευτο «roundhouse kick» της, μία κίνηση που κατά τη γνώμη του Jacob ήταν η καλύτερή της με διαφορά.



Πριν κάνει σχέση με την Peyton, ο Jacob ανέβαζε συχνά την πρώην του, Serena Pullen, στο Instagram, ενώ η 23χρονη σταρ του Disney Channel έβγαινε με τον ηθοποιό Shameless Cameron Monaghan από το 2017 έως το 2019.

Κάπου εδώ να σου πούμε ότι η 5η σεζόν του «Cobra Kai» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή φωτογραφιών: @peytonlist @thejacobbertrand

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Cobra Kai: «Έκλεψαν» το κινητό της σταρ και έβγαλαν epic φωτογραφίες

Cobra Kai: Επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν και ξέρουμε πότε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved