Malia Obama you rock! Η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ συγγραφέας στην Amazon

«Εργάζεται πολύ σκληρά», δήλωσε ο σκηνοθέτης της επερχόμενης σειράς του Amazon, Childish Gambino.

Η Malia Obama αφήνει την υπογραφή της στο Hollywood. Ο ρόλος της μεγαλύτερης κόρης του Barack Obama ως συγγραφέα σε ένα επερχόμενο project του Donald Glover επιβεβαιώθηκε και ο Donald δεν είχε παρά να πει εξαιρετικά λόγια για τη δουλειά της.

Τα λόγια των δημιουργών της σειράς για τη Malia

Σχεδόν πριν από έναν χρόνο ακούστηκε ότι η Malia μπορεί να γινόταν συγγραφέας στη τηλεοπτική σειρά του Donald. Τότε ωστόσο δεν είχε γίνει κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τη συμμετοχή της. Σε μια νέα συνέντευξη, ο τραγουδιστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τον ρόλο της Malia, λέγοντας στο Vanity Fair ότι «είναι πραγματικά αφοσιωμένη και εργάζεται πολύ σκληρά». Ο Donald αποκάλυψε πως η Malia είναι «απίστευτα ταλαντούχα» και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι είναι απλά κάποια που θα καταφέρει πολύ καλά πράγματα σύντομα. Το στυλ γραφής της είναι υπέροχο».

obama-1.jpg

Η 22χρονη κόρη του Obama αναλαμβάνει καθήκοντα συγγραφέως για το Amazon

Ο Donald εργάζεται επίσης με τον αδελφό του Steven στη σειρά και είπε ότι η Malia είχε «πολλές καλές ιδέες». O Steven αστειεύτηκε στην συνέχεια για τις πρώην προεδρικές σχέσεις της Malia, λέγοντας: «Δεν μπορούμε να είμαστε επιεικείς μαζί της μόνο και μόνο επειδή είναι η κόρη του πρώην προέδρου. Μπα, είναι πολύ προσγειωμένη και cool. Άρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».



Η πλοκή της νέας σειράς και η εμπειρία της Malia

Σύμφωνα με αναφορές, η νέα σειρά του Donald στο Amazon με τίτλο Hive επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα που μοιάζει αρκετά με την Beyoncé. Πριν ενταχθεί στην ομάδα του Hive, η Malia έκανε πρακτική στο set της σειράς «Girls» και της σειράς του CBS «Extant» και εργάστηκε ως production assistant.

PS. θυμάσαι το παρακάτω hit τραγούδι του Childish Gambino;



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved