Η Billie Eilish μας έλιωσε! Βγήκε ξανά μπροστά για τους fans της

Άνθρωποι σαν την Billie πρέπει να είναι και να λέγονται icons.

Η νεαρή τραγουδίστρια έγινε πρόσφατα viral μετά από την απόφασή της να διακόψει συναυλία της μόλις συνειδητοποίησε ότι μία θαυμάστρια δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Ενώ βρισκόταν on stage στο State Farm Arena της Ατλάντα, η Billie Eilish είπε χαρακτηριστικά οn stage:«Είμαστε καλά εδώ;», δείχνοντας τη θαυμάστρια στο πλήθος. «Περίμενε, σε έπιασα».

Αυτή τη φορά η Billie Eilish διέκοψε άλλη μια συναυλία για να διασφαλίσει την ασφάλεια των θαυμαστών της, λίγες μέρες αφότου επικρίθηκε από τον Kanye West για την κίνησή της.

billie eilish finneas asorti emfaniseis

Sibling Goals! Τα καλύτερα matching looks της Billie Eilish και του αδελφού της, Finneas

Aκόμη μια κίνηση ανθρωπιάς από την Billie Eilish

Η 20χρονη τραγουδίστρια διέκοψε το σόου της περιοδείας της «Happier Than Ever» το Σαββατοκύριακο για να βεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι στο πλήθος δεν πρόκειται να χτυπήσουν. Ενώ τραγουδούσε στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, η Billie είπε στους θαυμαστές της: «Αν θέλετε να καθίσετε, σας επιτρέπεται. Εμπρός, καθίστε, πάρτε μια ανάσα».




Πλάνα που τράβηξε το TMZ δείχνουν την Eilish να δίνει οδηγίες στα μέλη του κοινού ώστε να «κάνουν ένα βήμα πίσω και να δώσουν σε όλους λίγο χώρο εδώ κάτω». Η Billie σταμάτησε την εμφάνισή της ώστε να δοθεί στη θαυμάστρια μια συσκευή εισπνοών. «Περιμένω να γίνει καλά ο κόσμος για να συνεχίσω», ακούστηκε να λέει.




https://www.instagram.com/p/CZ04HFSuxtH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H αντιπαράθεση με τον Kanye West

Το σχόλιο της Billie ερμηνεύτηκε από πολλούς ως αιχμή προς τον Travis Scott για την πολύνεκρη τραγωδία του «Astroworld Festival». Ο Kanye West ο οποίος αναμένεται να εμφανιστεί τον Απρίλιο στην Coachella μαζί με την Billie και τον Harry Styles απαίτησε η τραγουδίστρια να ζητήσει συγγνώμη από τον Scott.

Πηγή κεντρικής: billieeilish



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved