Sibling Goals! Τα καλύτερα matching looks της Billie Eilish και του αδελφού της, Finneas

Έχεις αδελφό; Μπορείς και εσύ εύκολα να αντιγράψεις αυτές τις εμφανίσεις.

Η Billie Eilish έχει διαμορφώσει μια δική της αισθητική. Κάθε φορά που τη βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις μένουμε εντυπωσιασμένες με τις επιλογές που κάνει με τη βοήθεια της ομάδας της. Ενώ το εκκεντρικό oversized στυλ τη χαρακτήριζε παλιά, τώρα που μεγάλωσε και ωρίμασε, τα ξανθά μαλλιά της φώτισαν και τα ρούχα που επιλέγει.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε πια να επιλέγει περισσότερους κορσέδες, λευκά, καφέ και denim κομμάτια στις εμφανίσεις της.

Γιατί η Billie Eilish έβαψε ξανθά τα μαλλιά της - Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Λιγότερο διαφημισμένες είναι οι ενδυματολογικές επιλογές του αδελφού της, Finneas, ο οποίος εμφανίζεται συχνά δίπλα στην Eilish σε red carpets και σε σκηνές σε όλο τον κόσμο. Οι δυο τους κάνουν πολλά πράγματα μαζί: τραγουδούν, γράφουν μουσική, επισκέπτονται τους γονείς τους. Υπάρχει επίσης ένα πράγμα που κάθε καλό duo χρειάζεται: ασορτί σύνολα.

Πώς δημιουργούν αυτά τα matching looks

Η Eilish και ο αδερφός της συνδυάζουν τα σύνολά τους με διάφορους τρόπους. Συχνά, μια μόνο παλέτα χρωμάτων χαρακτηρίζει τα outfits τους.



Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε τα αδέλφια στο «The Late Show with Stephen Colbert», όπου ερμηνεύουν το νέο τραγούδι της Billie, «Your Power», και φοράνε ασορτί μπεζ σύνολα και ασορτί γυαλιά ηλίου.

Άλλες φορές, η Eilish επιλέγει έξαλλα, φανταχτερά κομμάτια και ο Finneas, για να αφήσει την αδελφή του να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγει ένα απλό μαύρο κοστούμι. Σε πολλές περιπτώσεις τα αδέλφια φοράνε εντελώς matching σύνολα, συνήθως με το μονόγραμμα του οίκου Gucci. Οι δυο τους αφήνουν στη συνέχεια τον προσωπικό τους χαρακτήρα να λάμψει με διαφορετικά κοψίματα και styling.



Συνέχισε παρακάτω για να θυμηθείς ποια είναι τα 6 καλύτερα coordinated outfits της Billie και του Finneas. Μπορείς και εσύ να τα αντιγράψεις με τον αδελφό σου! Τι λες;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved