Bad guy; Όχι εσύ Billie Eilish! Αυτό που έκανες στη συναυλία σου ήταν epic

Η Billie Eilish διέκοψε τη συναυλία της για να βοηθήσει θαυμάστρια που αισθάνθηκε δυσφορία και έδειξε – για ακόμη μια φορά- ότι είναι ένα κορίτσι με ενσυναίσθηση!

Μπορεί να έχεις ακούσεις ξανά και ξανά και να έχεις σιγοτραγουδήσει το «bad guy» της Billie Eilish μόνο που… πρέπει να ξέρεις ότι η τραγουδίστρια κακό παιδί δεν είναι. Το αντίθετο, μάλιστα. Η 20χρονη star είναι ένας βαθιά ευαίσθητος άνθρωπος, που θέλει να βοηθά όποιον έχει ανάγκη όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Και το απέδειξε αυτό!

BILLIE4

Δεν την προλαβαίνουμε! Η Billie Eilish ξανά με μαύρα μαλλιά - Το νέο look με αφέλειες

Η Billie Eilish σταμάτησε συναυλία στη μέση για να βοηθήσει

Ενώ βρισκόταν on stage στο State Farm Arena της Ατλάντα, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, η Billie Eilish διέκοψε τη συναυλία της μόλις συνειδητοποίησε ότι μία θαυμάστρια δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Η στιγμή αποτυπώθηκε σε πολλά videos, τα οποία κυκλοφόρησαν στα social media. «Είμαστε καλά εδώ;», φαίνεται να ρωτά η Billie Eilish δείχνοντας τη θαυμάστρια στο πλήθος. «Περίμενε, σε έπιασα».

https://www.instagram.com/reel/CZsQCvOjxtG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού, λοιπόν, η fan εξέφρασε την ανάγκη της για ένα εισπνεόμενο φάρμακο, αμέσως η Billie Eilish απευθύνθηκε στο συνεργείο της σκηνής και ρώτησε αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναστάτωσης, η 20χρονη star έμεινε στο πλευρό της ταλαιπωρημένης fan της, της είπε ότι υπάρχει εισπνεόμενο φάρμακο και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να μη συνωστίζονται γύρω της.

«Παιδιά, δώστε της λίγο χρόνο», λέει στο βίντεο η Billie. «Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας. Περιμένω από τους ανθρώπους να είναι ΟΚ μέχρι να συνεχίσω», προσθέτει. Σε αυτό το σημείο, όλο το στάδιο ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα.

Η Billie Eilish διαβεβαιώθηκε ότι η fan της ένιωθε καλά για να παραμείνει στο στάδιο και μετά της είπε «Σ’ αγαπώ». Πριν συνεχίσει, ωστόσο, με τη συναυλία, έδωσε το… σύνθημα στο πλήθος για να κάνει μια άσκηση βαθιάς αναπνοής.



Συνηθισμένη η συμπεριφορά της Billie Eilish

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Billie Eilish σταματά συναυλία της επειδή διαπιστώνει ότι κάποιος θαυμαστής της δεν είναι καλά. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η star ενώ βρισκόταν στο The Governors Ball Music Festival, στη Νέα Υόρκη, διέκοψε το set της για να επιπλήξει την ασφάλεια, αφού πολλά άτομα έπρεπε να οδηγηθούν έξω για ιατρικούς λόγους.

https://www.instagram.com/p/CXjjYKwPcLf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ασφάλεια, γιατί δεν προσέχετε;», φώναξε πριν ρωτήσει το πλήθος: «Όλα καλά; Είστε όλοι ΟΚ;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved