H Billie Eilish άλλαξε μαλλιά και κανείς δεν το παρατήρησε (photos)

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ένα hair look που αγνοούσαμε μέχρι και σήμερα.

H Βillie Eilish είναι ένα κορίτσι που πειραματίζεται με την εικόνα και το στυλ της. Η 20χρονη τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της στο πέρασμα του χρόνου αφού την γνωρίσαμε με πράσινο-μαύρο μαλλί ενώ σήμερα έχει επιστρέψει στο καστανό.

H νεαρή τραγουδίστρια μίλησε πριν λίγο καιρό στο Vanity Fair για το πώς η εμφάνισή της επηρεάζει την αυτοπεποίθησή της. Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι τα παλιά μαύρα μαλλιά της και οι πράσινες άκρες της την έκαναν να νιώθει πολύ ξεχωριστή ανάμεσα στο κοινό. Η Billie απαρνήθηκε τα εκκεντρικά μαλλιά της τον Μάρτιο, αμέσως μετά την εμφάνιση της στα Grammy του 2021.

Η νεαρή star είναι αρκετά ενεργή στα social media με τον λογαριασμό της στο Instagram να περιλαμβάνει εικόνες από την καθημερινότητα αλλά και τα νέα επαγγελματικά της βήματα. H Billie έκανε ένα Q&A στο προφίλ της όπου είδαμε για πρώτη φορά μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία της από το 2021.

Η μυστική αλλαγή στα μαλλιά της Billie Eilish

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Billie, τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε να αλλάξει για λίγο τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα φλογερό κόκκινο χρώμα. Μπορεί εμείς να μην την είχαμε δει ποτέ κοκκινομάλλα ωστόσο η τραγουδίστρια ανέφερε ότι κράτησε την συγκεκριμένη απόχρωση για μία ολόκληρη εβδομάδα.

billie8

Εσένα πώς σου φαίνεται η Billie με το συγκεκριμένο hair look;; Eμείς σίγουρα την προτιμούμε ξανθιά ή καστανή.

https://www.instagram.com/p/CXjjYKwPcLf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @billieeilish

billie eilish

Γιατί η Billie Eilish έβαψε ξανθά τα μαλλιά της - Δεν είναι αυτό που νομίζεις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Sibling Goals! Τα καλύτερα matching looks της Billie Eilish και του αδελφού της, Finneas

New look! Η Billie Eilish άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι πλέον καστανή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved