Γιατί η Billie Eilish έβαψε ξανθά τα μαλλιά της - Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Η Billie Eilish είχε έναν καλό λόγο για να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Billie Eilish έχει σχολιαστεί πολύ για την εξωτερική της εμφάνιση και ό,τι και να κάνει, πάντα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ εκκεντρική και δυναμική παρουσία, που πάντα τραβά τα βλέμματα πάνω της.

Πριν από μερικούς μήνες, η τραγουδίστρια είπε αντίο στα πράσινα μαλλιά της και υιοθέτησε μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση, η οποία της πηγαίνει εξίσου πολύ! Εξάλλου, η Billie είναι μια κατηγορία από μόνη της! Ό,τι και να κάνει, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλά κορίτσια!

Makeover alert! Η Billie Eilish έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να κάνει αυτήν την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, δεν είναι ένας όπως είχε πει αρχικά. Ενώ μέχρι στιγμής ξέραμε ότι μια ζωγραφιά που είχε φτιάξει για εκείνη ένας θαυμαστής και την απεικόνιζε ξανθιά, ήταν ο λόγος που την έκανε να το τολμήσει, τελικά υπάρχει ακόμη ένας!

https://www.instagram.com/p/CMhvKMvF3HR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Επιδίωκα την ανωνυμία»

Η Billie, η οποία βρίσκεται στο εξώφυλλο του αμερικανικού Elle αυτόν τον μήνα, είπε ότι τα ξανθά μαλλιά οφείλονταν εν μέρει στην τέχνη των θαυμαστών της, αλλά η μεγάλη αλλαγή ήρθε επειδή ήθελε να... ταιριάζει καλύτερα στο σύνολο των ανθρώπων και να μπορεί κάποιες φορές να μένει απρατήρητη - όσο μπορεί να συμβεί αυτό!

«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά με αυτά τα μαλλιά, γιατί ήταν ξεκάθαρα εγώ. Επιδίωκα την ανωνυμία», ανέφερε.

Τα πράσινα μαλλιά ήταν προφανώς πολύ πιο εκκεντρικά από τα ξανθά, αλλά ακόμη και αφού τα έβαψε, η Billie δε γίνεται να μείνει απαρατήρητη! Κάτι που όπως λέει η ίδια, τη νευριάζει πολύ!

«Πήγα σε ένα πάρκο με έναν φίλο και ήμουν σε φάση "Όχι, δεν μπορώ να βγάλω την κουκούλα μου!". Φοβήθηκα για τους παπαράτσι και εκείνους που με φωτογραφίζουν όπου με δουν. Αλλά ο φίλος μου μού είπε: "Μην ανησυχείς: είσαι καλά. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί". Έτσι έβγαλα την κουκούλα μου και ένιωσα άλλος άνθρωπος».



Η αλλαγή του χρώματος μαλλιών της Billie Eilish σηματοδότησε μια νέα εποχή για εκείνη, χωρίς να σημαίνει ότι άλλαξε και η ίδια, παρά μόνο τα μαλλιά της!

«Δεν είχα κανένα στόχο του τύπου "αυτό θα κάνει τους πάντες να σκέφτονται διαφορετικά για μένα''. Στην τελευταία μου δουλειά είχα διαφορετικό χρώμα μαλλιών και διαφορετικά vibes από οτιδήποτε έχω κάνει στο παρελθόν. Ήθελα το νέο μου άλμπουμ να έχει το κάτι ξεχωριστό», εξήγησε, προσθέτοντας ότι δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ οι θαυμαστές της με τα νέα ξανθά μαλλιά της.

«Τις προάλλες, δημοσίευσα ένα βίντεο από τότε που είχα πράσινα μαλλιά και είδα τους fans μου να σχολιάζουν "Μου λείπει αυτή η Billie, η πρασινομάλλα Biliie". Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο».

Εμείς, πάντως, αγαπάμε την Billie και ξανθιά και με πράσινα μαλλιά. Γιατί πολύ απλά ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, να έχει όποιο χρώμα μαλλιών θέλει και τον κάνει να νιώθει άνετα. Συμφωνείς;

«Έχασα 100.000 followers εξαιτίας του μεγάλου στήθους μου»

Εκτός από τα μαλλιά της, η Billie Eilish έχει σχολιαστεί αρκετά και για τον τρόπο που ντύνεται, κάτι που δεν παρέλειψε να το αναφέρει στη συνέντευξή της.

Μερικοί θαυμαστές της αναστατώθηκαν όταν ξεκίνησε να φορά πιο κομψά outfits ως μέρος της κυκλοφορίας του άλμπουμ της «Happier Than Ever», συμπεριλαμβανομένου του κορσέ που φόρεσε όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. «Οι άνθρωποι έχουν την τάση να κολλούν σε αυτές τις στιγμές. Αλλά είναι απάνθρωπο», είπε η Bille. «Έχασα 100.000 followers, μόνο και μόνο εξαιτίας του στήθους μου. Οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη».

https://www.instagram.com/p/COYGtQJFCGV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Madonna στηρίζει την Billie Eilish

Η Madonna τάχθηκε υπέρ της Billie Eilish! Συγκεκριμένα, είπε στο περιοδικό Elle ότι η Billie ασχολείται με τα πανάρχαια ζητήματα που έχουν αντιμετωπίσει αμέτρητες γυναίκες.

«Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε ακόμα σε έναν πολύ σεξιστικό κόσμο όπου οι γυναίκες χωρίζονται σε κατηγορίες», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Cover phpto: @billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved