@its._joanne

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου θυμίζει Barbie και έχει τολμήσει τις πιο cool αλλαγές μαλλιών

Η Ιωάννα, δεν φοβάται τις αλλαγές. Συνεχώς, επιλέγει τα πιο extreme look, τα οποία γίνονται ένα με το στιλ της.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου εκτός από την υπέροχη φωνή της, φημίζεται και για το μοναδικό στιλ της. Την αγαπήσαμε μέσα από το 5ο, The Voice of Greece, η οποία κατάφερε να κερδίσει. Το αντισυμβατικό στιλ και ο αστείρευτος χαρακτήρας της ήταν από τα πρώτα πράγματα που έγιναν αντιληπτά από το κοινό.

Η Ιωάννα, δεν φοβάται τις αλλαγές. Συνεχώς, επιλέγει τα πιο extreme look, τα οποία γίνονται ένα με το στιλ της. Δεν είναι λίγε οι φορές που έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Την έχουμε δει με μπλε, κόκκινο, ράστα και τώρα με ξανθά. Ναι, η αγαπημένη νεαρή τραγουδίστρια έκανε τα μαλλιά της σαν της Barbie.

https://www.instagram.com/p/CddqhrLImmP/

Το ξανθό είναι το χρώμα της

Τα ξανθά μαλλιά της Ιωάννας Γεωργακοπούλου είναι μία αλλαγή που αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η ανοιχτή απόχρωση αναδεικνύει και φωτίζει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Την έχουμε δει με πολύ κοντά μαλλιά και με πολύ μακριά.

Τα μακριά μαλλιά, της δίνουν την δυνατότητα να δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα χτενίσματα και τους πιο περίτεχνους κότσους. Πριν λίγες ημέρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα iconic χτένισμα. Η Ιωάννα, έπιασε τα μαλλιά της half ups, αφήνοντας αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο δύο τουφάκια τα οποία αγκάλιαζαν με τον πιο cute τρόπο τα χαρακτηριστικά της.

https://www.instagram.com/p/CyyKbqQIwnr/

Το χτένισμα της Ιωάννας, μας θυμίζει πάρα πολύ τα χτενίσματα που επιλέγει η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια Dua Lipa. Είναι ένα εύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις το παρακάτω TikTok video και να ακολουθήσεις ένα ένα τα steps. Είσαι έτοιμη να απογειώσεις ακόμα και το πιο casual look σου;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved