@kaiagerber

3 trending κουρέματα που είναι must αυτή την εποχή

Αν σου αρέσουν τα καρέ μαλλιά, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμη να τα υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, το lob cut είναι μία παραλλαγή που θα σου χαρίσει αμέσως έναν αέρα ανανέωσης.

Τα τελευταία χρόνια, τα καρέ μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Το bob cut έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο κούρεμα που μπορείς να επιλέξεις στην εμφάνισή σου. Παρόλα αυτά, συνεχώς, εμφανίζονται νέες παραλλαγές και trends οι οποίες κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται super stylish. Κουρέματα που έρχονται να ανανεώσουν τα boring μαλλιά σου και να σου χαρίσουν απλόχερα έναν αέρα ανανέωσης.

Το νέο «tartarooga manicure» της Hailey Bieber είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου

Μετά από αρκετή έρευνα και σύμφωνα πάντα με τους καλύτερους hair experts στον κόσμο, βρήκαμε τα τρία πιο σύγχρονα και μοντέρνα κουρέματα που αξίζει να υιοθετήσεις αυτή τη σεζόν στην εμφάνισή σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Tousled Lob

https://www.instagram.com/p/CTDHvjrBElG/

Αν σου αρέσουν τα καρέ μαλλιά, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμη να τα υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, το lob cut είναι μία παραλλαγή που θα σου χαρίσει αμέσως έναν αέρα ανανέωσης. Ίσως σιγά-σιγά αποφασίσεις να τα κόψεις και πιο κοντά.

Curtain Bangs

https://www.instagram.com/p/CXw8HcbrdLR/

Αν δεν θέλεις να πειράξεις καθόλου το μήκος των μαλλιών σου, τα curtain bangs είναι η πινελιά που θα αναβαθμίσει τα μαλλιά σου. Τα φραντζάκια θα αγκαλιάσουν αριστερά και δεξιά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με τον πιο cute τρόπο.

Voluminous Layers

247075369_4279757902122875_4264959496353309294_n.jpg

Τα layers θα χαρίσουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου. Αν έχεις λεπτά μαλλιά, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved