Η Selena Gomez σου δείχνει πώς να φορέσεις την silver σκιά για να λάμψεις

Το beauty icon μας δείχνει το trend που θα κυριαρχήσει παντού αυτή τη σεζόν!

Η Selena Gomez και η Hailey Bieber είναι δύο beauty icons που καθημερινά μέσα από τα προφίλ τους εμπνέουν τους εκατομμύρια φανς που τις ακολουθούν. Και οι δύο γυναίκες λατρεύουν τον κόσμο της ομορφιάς, κάτι που μπορεί να καταλάβει κάνεις από τα beauty & skincare brands που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι, η Hailey Bieber μας παρουσίασε το strawberry makeup το οποίο προκάλεσε φρενίτιδα στις beauty lovers του TikTok. Αυτή τη φορά, η Selena Gomez, έρχεται να μας συστήσει ένα νέο beauty trend που θα κυριαρχήσει παντού αυτή τη σεζόν.

Ασημένιες σκιές θα φωτίσουν το βλέμμα

383311188_1541177093355367_7907123510994030275_n.jpg

@selenagomez

Silver eyeshadows! Η Selena, έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της με μία ασημένια σκιά πάνω στο κινητό βλέφαρο. Το μακιγιάζ της, ήταν απίστευτα λαμπερό, αλλά την προσοχή την τραβούσε η ασημένια sparkle σκιά. Η silver eyeshadow είναι μία επιλογή που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία. Είναι κομψή και διαχρονική, ενώ μπορεί να απογειώσει το πιο boring look. Το καλοκαίρι οι χρυσές αποχρώσεις δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, αλλά τους χειμερινούς μήνες ο πρωταγωνιστής είναι το silver.

Kronthaler-Westwood-bks-F23-008.jpg

Αν δεν μπορείς να πετύχεις το τέλειο cat eye look, μην ανησυχείς! Η silver eyeshadow θα φωτίσει το βλέμμα και θα κάνει το beauty look σου ακαταμάχητο. Βέβαια, για να απογειώσεις το βλέμμα σου μην ξεχάσεις να προσθέσεις την mascara. Είναι ο beauty συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ! Επιπλέον, η ασημένια σκιά δεν είναι σαν το smokey beauty look που πρέπει να δημιουργήσεις σκιές και κοψίματα. Απλά την τοποθετείς στο κινητό βλέφαρο και λάμπεις από το πρωί έως το βράδυ!

Τι λες εσύ θα το τολμήσεις το νέο beauty trend;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved