Makeover alert! Η Billie Eilish έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της

Like mother like daughter. Η Billie έκανε ακριβώς το ίδιο κούρεμα με τη μαμά της!

Τους τελευταίους μήνες η Billie Eilish έχει τρελαθεί να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Η νεαρή τραγουδίστρια, αφού έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά της μερικούς μήνες πριν, και αφού απαρνήθηκε το μαύρο-πράσινο χρώμα τους, τώρα αποφάσισε και να τα κόψει.

DIY: Πανεύκολο hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

Πολύ κοντά μαλλιά για την Billie Eilish

Με μερικά Insta Stories η Billie Eilish αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αλλαγή στο hair look της. Η 19χρονη teen star έκοψε αρκετά κοντά τα μαλλιά της, υιοθέτησε ένα κοντό, ασύμμετρο καρέ κούρεμα και… είναι ολόιδια με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CS8Neg6Pud7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί το λέω αυτό; Διότι η ίδια ανέβασε μερικές φωτογραφίες δικές της, αλλά και της μαμάς της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «like my mama».

Στην παρακάτω gallery και στο video θα δεις το νέο, ανατρεπτικό και super duper κούρεμα της Billie Eilish! Της πάει πολύ, πάντως.



Full στις αλλαγές

Ήταν Μάρτιος του 2021 όταν η Billie Eilish αποκάλυψε… τα κατάξανθα μαλλιά της αφήνοντας πίσω της τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα.

Η teen star είχε αποκαλύψει στα τέλη του 2020 πως πολύ σύντομα σκόπευε να αλλάξει χρώμα μαλλιών και να αποχωριστεί τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα.



«Θα αλλάξω τα μαλλιά μου μόλις βγει το ντοκιμαντέρ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ/μιούζικαλ The World’s A Little Blurry, που επικεντρώνεται στην προσωπικότητά της.

«Θα είναι το τέλος μιας εποχής. Θα δώσω το σήμα για την έναρξη μιας νέας εποχής». Και κάπως έτσι η Billie Eilish έγινε κατάξανθη τον περασμένο Μάρτιο υιοθετώντας ένα φιλαριστό κούρεμα με curtain bangs.

Photos: @billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved