New look! Η Billie Eilish άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι πλέον καστανή

Η τραγουδίστρια έκανε μια ακόμη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Το 2021 οδεύει προς το τέλος του και η νέα χρονιά πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η Billie Eilish αποφάσισε να υποδεχθεί το 2022 με μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της, λίγο καιρό μετά την εντυπωσιακή αλλαγή των μαλλιών της. Όπως πιθανόν να θυμάσαι κι εσύ, 19χρονη star είχε βάψει ξανθά τα μαλλιά της και είχε υιοθετήσει ένα καρέ κούρεμα που της ταίριαζε πολύ.

Η Billie Eilish μόλις έγινε καστανή

Τα ξανθά μαλλιά αποτελούν παρελθόν για την Billie αφού επέστρεψε στα φυσικά της χρώματα, επιλέγοντας μια σκούρα καστανή απόχρωση. Η 19χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε την θεαματική της αλλαγή στο Instagram, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία και γράφοντας: «Σας έλειψα;».

Ενθουσιασμένοι είναι οι fans και οι ακόλουθοι της Billie με τα νέα της μαλλιά αφού της χάρισαν εκατοντάδες χιλιάδες likes και ενθαρυντικά σχόλια. Η Claudia Sulewski, η οποία βγαίνει με τον αδερφό της Billie, Finneas, σχολίασε: «Τρελή».

Πριν από αυτή την τεράστια αλλαγή η τραγουδίστρια μίλησε στο Vanity Fair για το πώς η εμφάνισή της επηρεάζει την αυτοπεποίθησή της. Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι τα παλιά μαύρα μαλλιά της και οι πράσινες άκρες της την έκαναν να νιώθει πολύ ξεχωριστή ανάμεσα στο κοινό. Η Billie απαρνήθηκε τα εκκεντρικά μαλλιά της τον Μάρτιο, αμέσως μετά την εμφάνιση της στα Grammy του 2021.

https://www.instagram.com/p/CXADfZ5PR0k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
BILLIE EILISH 1

10 facts για την Billie Eilish που θα σε κάνουν να την αγαπήσεις περισσότερο



Πηγή κεντρικής: @billieeilish

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Makeover alert! Η Billie Eilish έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της

Sibling Goals! Τα καλύτερα matching looks της Billie Eilish και του αδελφού της, Finneas

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved