Δεν την προλαβαίνουμε! Η Billie Eilish ξανά με μαύρα μαλλιά - Το νέο look με αφέλειες

Ακόμη μία εντυπωσιακή αλλαγή για την Billie Eilish.

Η πρόσφατη μεταμόρφωση των μαλλιών της Billie Eilish μάς κάνει σίγουρα να αναρωτιόμαστε αν η νεαρή star μπαίνει σε μια νέα μουσική εποχή και μας προετοιμάζει με αυτόν τον τρόπο!

billie4

H Billie Eilish άλλαξε μαλλιά και κανείς δεν το παρατήρησε (photos)

Μόλις πριν από μερικές ώρες, η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της με μαύρα μαλλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία selfie φωτογραφία της, στην οποία φορά μάσκα προστασίας και απ' ό,τι φαίνεται βρίσκεται μέσα σε ένα αεροπλάνο.

https://www.instagram.com/p/CZdPEy2LGd8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα του post, η Billie Eilish αρκέστηκε να προσθέσει ένα μαύρο τετράγωνο, που σχετίζεται με το ολοκαίνουργιο μαύρο χρώμα στα μαλλιά της.

Δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές της Billie Eilish!

Η αλλαγή έρχεται μόλις δύο μήνες αφoύ η Billie Eilish έβαψε καστανά τα μαλλιά της, μετά από μία δοκιμή της ξανθιάς εκδοχής της και ένα γρήγορο - και κρυφό - πέρασμα ως κοκκινομάλλα.

Η 20χρονη είχε και στο παρελθόν μαύρα μαλλιά, και συγκεκριμένα το 2019, ακριβώς πριν αποκτήσει πράσινες ανταύγειες, ενισχύοντας το ιδιαίτερο συνολικό look της.



Ωστόσο, αυτή τη φορά η τραγουδίστρια έκανε τη διαφορά, αφού συνόδευσε την αλλαγή του χρώματος με micro bangs και κοντό bob μήκος στα μαλλιά της.

Από γκρι μέχρι μπλε, η BIllie Eilish έχει δοκιμάσει πολλά χρώματα μαλλιών σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, αν και το φυσικό της χρώμα είναι ένα υπέροχο χρυσαφένιο ξανθό.

Πηγή φωτογραφιών: @billieeilish

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

New look! Η Billie Eilish άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι πλέον καστανή

Γιατί η Billie Eilish έβαψε ξανθά τα μαλλιά της - Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Makeover alert! Η Billie Eilish έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved