Η 25χρονη κόρη του Sylvester Stallone είναι το νέο girl crush μας

Η Sophia Stallone γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της στην αγκαλιά του μπαμπά.

Τυχερός μπαμπάς είναι ο Sylvester Stallone αφού έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, όμορφη οικογένεια με τη σύζυγο και τα 5 παιδιά του. Ο 75χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει 2 γιους και 3 κόρες, οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν οι ξανθοί «άγγελοι του Stallone». Η 23χρονη Sistine, η 19χρονη Scarlet Rose και η 25χρονη Sophia Stallone μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUyJi7_ILq2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Sophia Stallone είναι daddy's girl

https://www.instagram.com/p/CUiDvybozcm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Sophia Rose Stallone είναι η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού Sylvester Stallone. Η 25χρονη ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της και στα άμεσα σχέδιά της είναι να γίνει ηθοποιός. Τα 25α γενέθλιά της γιόρτασε η Sophia Stallone στο πλευρό του αγαπημένου της μπαμπά.

Η Sophia και ο μπαμπάς Stallone φωτογραφήθηκαν δίπλα στο διάσημο άγαλμα «Rocky», με τον ηθοποιό να δημοσιεύει αργότερα την φωτογραφία στο Instagram. Το διάσημο άγαλμα (Rocky Statue) βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας της Αμερικής και αποτελεί must-see αξιοθέατο της περιοχής.

Ο Sylvester Stallone είναι περήφανος για τις κόρες του και δεν το κρύβει. Με αφορμή τα γενέθλια της Sophia, έκανε μια γλυκιά ανάρτηση γράφοντας: «Ευχόμαστε στην υπέροχη @sophiastallone μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!» Είσαι πηγή γενναιότητας και υπερηφάνειας από τη στιγμή που γεννήθηκες. Σε αγαπάμε».

https://www.instagram.com/p/CZpMnAdpYbT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι νεαρές κόρες του θρυλικού ηθοποιού, ανεβάζουν συχνά πλούσιο υλικό από την καθημερινότητά τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Όπως φαίνεται τα κορίτσια έχουν μεγάλη αδυναμία στο μπαμπά Sylvester αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν φωτογραφίες μαζί του. Όπως είναι αναμενόμενο τα posts τους συγκεντρώνουν πληθώρα likes και σχολίων από το Instagram-ικό κοινό τους.

12 01 53 image 12

Οι νεαρές κόρες του Sylvester Stallone φορούν τα μπικίνι τους και είναι πιο όμορφες από ποτέ

Πηγή κεντρικής: @sophiastallone



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της εντυπωσιακής Sophia Stallone.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved