Οι κόρες του Stallone μεγάλωσαν και είναι κούκλες!

Θα μπορούσαν άνετα να λέγονται οι άγγελοι του Stallone.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει έστω και μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone. Η μορφή του είναι χαρακτηριστική ενώ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο, φυσικά όχι άδικα. Ο Αμερικανός ηθοποιός που έγινε διάσημος κυρίως μέσα από τις ταινίες Rocky, έχει καταφέρει να πετύχει εξίσου καλά στην προσωπική του ζωή.

Ο 74χρονος star έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, όμορφη οικογένεια που αποτελείται από τη σύζυγο και τα 5 παιδιά του. Συγκεκριμένα έχει 2 γιους και 3 κόρες, οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν οι άγγελοι του Stallone. Η 22χρονη Sistine, η 18χρονη Scarlet Rose και η 23χρονη Sophia είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Οι νεαρές κόρες του θρυλικού ηθοποιού, ανεβάζουν συχνά πλούσιο υλικό από την καθημερινότητά τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Όπως φαίνεται τα κορίτσια έχουν μεγάλη αδυναμία στο μπαμπά Sylvester αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν φωτογραφίες μαζί του. Όπως είναι αναμενόμενο τα likes πέφτουν βροχή αφού και οι 3 τους είναι πανέμορφες.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις διάφορες φωτογραφίες από την ευτυχισμένη οικογένεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved