Οι νεαρές κόρες του Sylvester Stallone φορούν τα μπικίνι τους και είναι πιο όμορφες από ποτέ

Η Sistine και η Scarlet είναι δύο κούκλες.

Οι Sistine και Scarlet Stallone, κόρες του πασίγνωστου Sylvester Stallone, φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει τα γονίδια του μπαμπά τους και αγαπούν τις περιπέτειες. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν πρόσφατα μαζί με όλη την οικογένεια σε σκάφος και έκαναν περιήγηση σε θαλάσσια σπηλιά της Κροατίας. Φυσικά, απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά της περιοχής και έσπευσαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους στο Instagram.

Η 21χρονη Sistine φόρεσε ένα φανταστικό φούξια αθλητικό μαγιό στο πάνω μέρος, ενώ το κάτω μέρος ήταν λεοπάρ. Η 17χρονη αδελφή της, από την άλλη, φόρεσε το ίδιο μαγιό στο πάνω και κάτω μέρος, αλλά σε μπλε και λευκές αποχρώσεις.

sistinestallone 65584601 2489136144485585 7949108907373272607 n

Την ώρα που η Scarlett χαμογελούσε στην κάμερα, η Sistine έριχνε νερό στο πρόσωπο της αδελφής της θέλοντας να την πειράξει λίγο.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ βρισκόταν στο σκάφος, η οικογένεια Stallone ήρθε αντιμέτωπη με μία σφοδρή καταιγίδα. Η Sistine μαζί με την άλλη αδελφή της, τη Sophia, έσπευσαν να βγάλουν βίντεο ενώ έβρεχε για να δώσουν… το αναγκαίο δελτίο καιρού στους followers του Instagram. Μάλιστα, η Sistine αστειεύτηκε λέγοντας ότι ρίχνει ψιλόβροχο και δεν ανησυχεί καθόλου.



Δες στην παρακάτω gallery πόσο όμορφα και φρέσκα κορίτσια είναι οι τρεις αδερφές Stallone.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved