Hot boys alert! Όλα όσα ξέρουμε για τους γιους του supermodel Elle Macpherson

Η φράση το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» για άλλη μια φορά αποδεικνύεται σωστή!

Όταν η μητέρα σου είναι supermodel, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακολουθήσεις και εσύ τα χνάρια της. Απλώς ρώτησε τα παιδιά των Cindy Crawford, Kate Moss και Heidi Klum, που έχουν γίνει και εκείνες stars στον κόσμο του modeling σήμερα. H 20χρονη Kaia Gerber είναι το πρόσωπο της πιο πρόσφατης συλλογής τσαντών του οίκου Louis Vuitton, η 19χρονη Lila Moss περπάτησε στην πασαρέλα του show Fendi x Versace στο Μιλάνο και η Leni Klum πόζαρε με τη supermodel μητέρα της στο εξώφυλλο της Vogue. Τώρα, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον οι δύο γιοι της Elle Macpherson και του πρώην συζύγου της, Arpad Busson, ο Cy και ο Flynn Busson.

https://www.instagram.com/p/CCrvuV8Bawt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρότερος γιος της Macpherson και η μέχρι τώρα καριέρα του ως μοντέλο

Ο 18χρονος Aurelius Cy Busson σπουδάζει στο Babson College στην Βοστόνη, ενώ ο 23χρονος αδελφός του αποφοίτησε πρόσφατα από το Boston University, όπου σπούδασε finance και real estate. Ο Flynn είναι επίσης πιλότος – έμαθε να πετάει όταν ήταν 16. Τα δύο αγόρια μεγάλωσαν στο Coral Gables στο Μαϊάμι της Φλόριντα και παρόλο που η Macpherson και ο Busson χώρισαν το 2005 όταν ο Cy ήταν μόλις δύο ετών, διατήρησαν μια σταθερή σχέση μεταξύ τους.

kate_moss_lila_moss_omoiotita3.jpg

Απλά ολόιδιες! Η Lila Moss και η μαμά της, Kate Moss, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (photos)



Η πρώτη modeling δουλειά του Cy ήταν όταν ήταν μόλις 16 χρόνων! Το 2019, ο Cy εμφανίστηκε μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό του στο εξώφυλλο της Vogue Australia. Η Macpherson δήλωσε τότε πως προσπάθησε να κρατήσει τους γιους της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο αυτοί μεγάλωναν. Παραδέχτηκε όμως ότι τα παιδιά της έζησαν μια πολύ προνομιακή ζωή. Πήγαν σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάνουν πολλά ταξίδια.

Ανάμεσα στα προνόμια τού να είσαι γιος supermodel είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με το modelling. Εκτός από το εξώφυλλο της Vogue Australia το 2019, ο Cy εμφανίστηκε επίσης σε ένα βίντεο του Architectural Digest. Το 2020, ο Flynn, ο Cy και η Macpherson ξαναπόζαραν μαζί στο εξώφυλλο του περιοδικού Elle France. Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε από τον διάσημο Gilles Bensimon, με τον οποίο η Elle υπήρξε παντρεμένη από το 1986 μέχρι το 1989.

https://www.instagram.com/p/CIv6MbGMQrR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Aπό τότε, ο Cy φωτογραφήθηκε για το Glamous Bulgaria!

https://www.instagram.com/p/CUNcdszlKb4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @cybusson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Οι κόρες της Heidi Klum μοιάζουν τρελά στη μαμά του

Kaia Gerber rocks! Τα μυστικά για να αποκτήσεις κι εσύ το διαχρονικό στυλ της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved