Kaia Gerber rocks! Τα μυστικά για να αποκτήσεις κι εσύ το διαχρονικό στυλ της

Τελικά είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις να αποκτήσεις στυλ supermodel.

 

Από τότε που μπήκε στον χώρο του modeling, η Kaia Gerber έχει εμφανιστεί σε πασαρέλες και καμπάνιες για κορυφαίους οίκους μόδας. Εκτός από την εκκολαπτόμενη καριέρα της, η 20χρονη έχει γίνει γνωστή και για το signature στυλ της. Οι καλύτερες εμφανίσεις της Gerber κυμαίνονται πάντα μεταξύ του timeless και του trendy.

Η σταρ έχει κατακτήσει αυτό το πολυπόθητο model-off-duty look με staples όπως casual κολάν, basic crop tops, και μπλέιζερ. Όταν από την άλλη η Gerber παρευρίσκεται σε πιο επίσημες εκδηλώσεις όπως award shows, τα σύνολά της είναι πάντα κομψά και εντυπωσιακά.

Το αψεγάδιαστο στυλ της Kaia Gerber

Η Gerber εξισορροπεί επιδέξια μια νεανική αισθητική με την κομψότητα, φορώντας τα πάντα από κορυφαίους σχεδιαστές — όπως η Celine και ο Alexander McQueen —αλλά και από αναδυόμενα labels και οικονομικά κομμάτια – όπως τα Dr. Martens και H&M. Σε ένα πρόσφατο βίντεο για την Vogue, η Kaia παρουσίασε επτά ρούχα που θα φορούσε IRL (Hint: υπάρχουν πολλά μπλέιζερ, μπότες και γυαλιά ηλίου). Μόλις το δεις, θα καταλάβεις τι ακριβώς κάνει το στυλ του μοντέλου τόσο κλασικό αλλά φρέσκο.

Kaia.jpg

H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;



Αν θέλεις και εσύ να αντλήσεις έμπνευση από τις εμφανίσεις της για να δημιουργήσεις σοφιστικέ μέχρι και business casual looks, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.



Στα βραβεία InStyle 2021, η Gerber φόρεσε ένα cool Alexander McQueen φόρεμα με κρόσσια. Τα κρόσσια είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα του 2021 και το μοντέλο επέλεξε να το αναδείξει μέσα από το φόρεμά της.

https://www.instagram.com/p/CWeCqqGv62n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα εγκαίνια της Omega στο Σαν Φρανσίσκο, φόρεσε ένα χαριτωμένο LBD με τιράντες σπαγγέτι και βολάν στο μπούστο. Επίσης, επέλεξε minimal αξεσουάρ: μόνο ένα χρυσό Omega Deville Tresor Malachite ρολόι και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια Celine.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα υπόλοιπά της looks.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kaiagerber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kaia Gerber βρήκε τον τρόπο να φέρει το καλοκαίρι στον χειμώνα

Kaia Gerber: Δέκα εμφανίσεις της που αποδεικνύουν ότι είναι fashion icon

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved