Απλά ολόιδιες! Η Lila Moss και η μαμά της, Kate Moss, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (photos)

Like mother, like daughter!

H 18χρονη Lila είναι η κόρη ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο – της λαμπερής Kate Moss και έχει μια εμφανή ομοιότητα με τη μητέρα της. Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Έχεις δει την αδερφή της Dua Lipa; Μοιάζουν τρελά!

https://www.instagram.com/p/CREt11-NctD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Lila Moss- Η κόρη της Κate Moss έρχεται για να μείνει

Η 18χρονη Lila είναι η κόρη της Kate Moss. Με μητέρα την Kate Moss και πατέρα τον Jefferson Hack (συνιδρυτή της Dazed Media) θα ήταν απίθανο να μην στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο του μόντειλινγκ ενώ από το 2018 πρωταγωνιστεί σε beauty καμπάνιες του Marc Jacobs. Το 2018 φωτογραφήθηκε για το πρώτο της μεγάλο εξώφυλλο και ακολούθησαν πολλά ακόμη μέχρι και σήμερα. Έχει φωτογραφηθεί ακόμη και για την Ιταλική Vogue, συνοδευόμενη από την εντυπωσιακή μητέρα της.

Οι διακοπές στην Ibiza

Μαμά και κόρη απόλαυσαν πρόσφατα τις διακοπές τους στην Ibiza. Στην παρέα τους ήταν και το 24χρονο μοντέλο, ο Jordan Barrett. Η Lila δεν αντιγράφει μόνο τις ενδυματολογικές επιλογές της μητέρας της, αλλά όπως φαίνεται ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της στο χώρο του μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/COtCpoFASU-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To ντεμπούτο της Lila Moss στην πασαρέλα

Η κόρη της Kate Moss ακολουθεί επιτυχώς τα χνάρια της μητέρας της. Την είδαμε για πρώτη φορά στην πασαρέλα στο σόου της Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Οκτώβριο του 2020.



Το νεαρό μοντέλο πόζαρε πρόσφατα με την εγγονή του Keith Richards, την Ella, σε συνεργασία με τη Disney προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας Φιλίας. Στην καμπάνια με τίτλο Mickey & Friends: The Power of Friendship, η Ella ποζάρει με μπλουζάκια με σχέδιο Mickey Mouse μαζί με τη φίλη της. Αυτό αποτελεί μάλιστα #throwback σε ένα παρόμοιο Mickey T-shirt που φόρεσε η Kate σε μια φωτογράφιση το 2018, με αφορμή τα 90 χρόνια του Mickey Mouse.

Η Kate με την κόρη της και η Kim Kardashian συναντήθηκαν πρόσφατα στην Ιταλία. Οι δύο φίλες επισκέφθηκαν το Βατικανό και η Kim φόρεσε ένα πανέμορφο λευκό δαντελένιο φόρεμα του σχεδιαστή Barragan.

Main photo creds: @lilamoss

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved