Έχεις δει την αδερφή της Dua Lipa; Μοιάζουν τρελά!

Απίστευτη ομοιότητα έχει η Rina με την Dua!

Η Dua Lipa είναι μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες των teens και όχι μόνο. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι teenager για να ακούς την Dua, η οποία έχει πραγματικά πολύ ωραία τραγούδια, τα οποία από ένα σημείο και μετά λατρεύεις να βάζεις στο repeat. Η 25χρονη είναι επίσης κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό δύσκολα μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος.

Ήξερες όμως πως η Dua έχει και μία αδερφή, τη Rina; Η 20χρονη νεαρή κοπέλα μοιάζει πολύ με την αδερφή της και αυτό μπορείς να το εξακριβώσεις και μόνη σου.

Dua Lipa: Η αποκάλυψη για τον Anwar Hadid θα σε κάνει να λιώσεις

rinalipa 157802497 1403228073358774 669184047698432636 n

Η Rina Lipa είναι η μικρότερη αδερφή της Dua

Η Dua Lipa, σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει ξανά ή δεν το έχεις ψάξει, έχει ακόμη δύο αδέρφια. Η Rina και ο Djin είναι 20 και 15 ετών αντίστοιχα, και τους έχεις –ίσως- δει πολλές φορές να πρωταγωνιστούν στο Instagram account της τραγουδίστριας.

Η Dua Lipa ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς της και εκεί πολλές φορές έχουμε δει τον γοητευτικότατο μπαμπά της, αλλά και την όμορφη μαμά της. Υπάρχουν, βέβαια, φορές που βλέπουμε και τα αδέρφια της. Και στις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram η Dua μας τους έδειξε όλους.

https://www.instagram.com/p/CRtKgvFMCeX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχεις δει πόσο όμορφη είναι η Rina

Σε αυτές τις αναρτήσεις της λοιπόν, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε τη Rina, η οποία είναι πραγματικά μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Η 20χρονη έχει το δικό της Instagram account και φυσικά δεν γινόταν να μην το επισκεφθούμε.



Η Rina έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη Dua και κατ’ επέκταση με τη μαμά τους και είναι πραγματικά ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι.

Εμείς συγκεντρώσαμε στηn gallery μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της και πάμε στοίχημα πως και μόνη σου θα παραδεχτείς ότι είναι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά και ότι μοιάζει αρκετά με την Dua.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved