Και παρκούρ κάνει και γυμναστής είναι! 11 πράγματα που δεν ήξερες μέχρι σήμερα για τον Tom Holland

Μάθε τα πάντα για τον αγαπημένο σου ηθοποιό.

Ο Tom Holland αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών και βρίσκεται αδιαμφισβήτητα στο πικ της καριέρας του.

Η πιο πρόσφατη ταινία του, «Spider-Man: No Way Home», σπάει ρεκόρ εισιτηρίων, έχοντας κερδίσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως και έχει καταγραφεί ως η τρίτη πιο γρήγορη ταινία που κέρδισε αυτή την τιμή.

zendaya tom holland8

Zendaya - Tom Holland: Η απαγορευμένη σχέση... τους έφερε κοντά!

Ωστόσο, ο 25χρονος ηθοποιός διαχειρίζεται καλά αυτή την αποκορύφωση της δημοφιλίας του και επικεντρώνεται στο να παραμείνει πιστός στο πρόσωπο που ήταν πάντα.

Αν ανήκεις κι εσύ στο fan club του Tom Holland και θέλεις να ξέρεις τα πάντα για εκείνον, παρακάτω θα ανακαλύψεις 11 πράγματα που ίσως δε γνώριζες μέχρι σήμερα.



Ο Tom Holland είναι χορευτής μπαλέτου

Ο Tom Holland ήταν μόλις δώδεκα ετών όταν εντάχθηκε στο καστ του «Billy Elliot: The Musical» το 2008. Το έργο, το οποίο βασίστηκε στην ταινία του 2000, ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που φαίνεται να παραλείπει το μάθημα της πυγμαχίας για να συμμετέχει σε ένα μάθημα μπαλέτου μόνο για κορίτσια.

Ο Holland είχε εγγραφεί σε μαθήματα μπαλέτου και κατέληξε να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο όταν τον ανακάλυψε ένας χορογράφος. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο 25χρονος κέρδισε τον ρόλο και ξεκίνησε η καριέρα του.

Ο Tom Holland αργότερα εξήγησε ότι ενώ η εκμάθηση του μπαλέτου είχε βαθύ αντίκτυπο στην κατεύθυνση της ζωής του, εκείνη την εποχή έπρεπε να υπομείνει αρκετά σοβαρό εκφοβισμό. Όπως είπε στο GQ το 2019, οι συμμαθητές του παρακολουθούσαν συχνά τα μαθήματά του, τα οποία γίνονταν στο σχολείο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος. «Για ένα σωρό 10χρονα που παίζουν όλοι ράγκμπι, το να κάνει ο Tom Holland μπαλέτο στο γυμναστήριο δεν ήταν τόσο ωραίο», εξομολογήθηκε.

Είναι επίσης ένας ταλαντούχος γυμναστής

https://www.instagram.com/p/CKuso_GFJ7_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ρόλος του Spider-Man απαιτεί οπωσδήποτε έναν ευέλικτο και ευλύγιστο ηθοποιό, καθώς ο Spidey συχνά τρέχει, αναποδογυρίζει και πετάει σε όλη τη Νέα Υόρκη. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εκτός από το μπαλέτο, ο Tom Holland είναι εκπαιδευμένος γυμναστής και δρομέας παρκούρ.

Στην πραγματικότητα, οι δεξιότητες του Holland στη γυμναστική είναι ένα μεγάλο μέρος του λόγου για τον οποίο επιλέχθηκε αρχικά ως Spider-Man.

Το πρώτο του φιλί ήταν στα παρασκήνια του «Billy Elliot»

Ο ρόλος του στο «Billy Elliot: The Musical» επηρέασε τη ζωή του Tom Holland με πολλούς τρόπους, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Στα παρασκήνια του μιούζικαλ, ο ηθοποιός έδωσε το πρώτο του φιλί με μία συνάδελφο ηθοποιό, την οποία είχε ερωτευτεί παράφορα και αυτό το φιλί ήταν κάτι μαγικό για εκείνον, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν τον έβλεπε ερωτικά.

Ο Tom Holland έχει διαγνωσθεί με δυσλεξία και μιλά ανοιχτά για αυτό το θέμα



Ο ιστότοπος Dyslexia Advantage έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωση του Tom Holland, γνωστοποιώντας ότι την έλαβε σε ηλικία επτά ετών αφού εγγράφηκε σε ιδιωτικό σχολείο. Ο ηθοποιός δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της δυσλεξίας. Το 2019, μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένος στο Jimmy Kimmel Live και προσπάθησε να γράψει το επώνυμο του Jake Gyllenhaal. Και τα κατάφερε!

Έκανε τατουάζ με τον Spider-Man ύστερα από την απόκτηση του ρόλου

Το 2017, ο Tom Holland αποκάλυψε ότι έκανε τατουάζ το σύμβολο του Spider-Man στο κάτω μέρος του ποδιού του ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Ο ηθοποιός είπε στο BackToTheMovies ότι το να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ ήταν ένας μακροπρόθεσμος στόχος. «Πάντα ήθελα να έχω αυτό το σύμβολο του Spider-Man στο κάτω μέρος του ποδιού μου, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έκανα και να που ήρθε η ευκαιρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απ' όσο γνωρίζουμε, το τατουάζ με τον Spider-Man είναι το μοναδικό στο σώμα του Holland, ενώ ο πατέρας του έμαθε για το τατουάζ του γιου του από το Twitter!

Ο Tom Holland και η Zendaya έχουν σχέση εδώ και καιρό

https://www.instagram.com/p/CTRzVkrq2wN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία «Spider-Man: Homecoming» το 2017, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόνταν αν η Zendaya και ο Tom Holland ήταν ζευγάρ. Η ίδια η Zendaya άρχισε να μιλάει το 2016, όταν μοιράστηκε με τους followes της στο Instagram μια φωτογραφία του ζευγαριού στο εξώφυλλο του «The Hollywood Reporter», γράφοντας στη λεζάντα: «Μέσα σε όλο το χάος και τη θλίψη… μου συνέβη κάτι πολύ καλό σήμερα και είναι τιμή μου να το μοιράζομαι με τον καλύτερο... τον ίδιο τον Spider-Man».

Το επόμενο έτος, μια πηγή επιβεβαίωσε στο People ότι οι δυο τους προσπαθούσαν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον, ωστόσο επιθυμούσαν να κρατήσουν κρυφή κάθε λεπτομέρεια για την προσωπική τους ζωή.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ήταν δύσκολο για τους θαυμαστές τους να καταλάβουν τι συνέβαινε μεταξύ τους. Το 2020, η Daily Mail ανέφερε ότι ο Holland έμενε με την τότε κοπέλα του, Nadia Parkes, κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά τον Ιούλιο του 2021 η Page Six και πολλά ακόμη αμερικανικά σάιτ επιβεβαίωσαν ότι εκείνος και η Zendaya είναι ζευγάρι.

Στην παρακάτω photo gallery θα ανακαλύψεις 5 ακόμη πράγματα για τον Tom Holland.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home

Έτοιμος να πατήσει pause στην καριέρα του και να γίνει μπαμπάς ο Tom Holland - Zendaya ακούς;

Tom Holland και Zendaya δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved