Zendaya - Tom Holland: Η απαγορευμένη σχέση... τους έφερε κοντά!

Η Amy Pascal, παραγωγός του Spiderman, είχε συμβουλεύσει τον Tom Holland και τη Zendaya να μη βγαίνουν μαζί όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Tom Holland και η Zendaya είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι της Generation Z. Αυτό που πιθανώς δεν γνώριζες είναι ότι οι πρωταγωνιστές του Spider-Man: No Way Home, ταινία με το τρίτο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών (με συνολικά έσοδα $587,2 εκατομμύρια παγκοσμίως), είχαν απαγορευτικό από την παραγωγό της ταινίας. Η παραγωγός, Amy Pascal, σύμβουλευσε το ζευγάρι να μην πραγματοποιεί κοινές δημόσιες εμφανίσεις όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα.


Η «κατάρα» του Spider-Man

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η Pascal αποκάλυψε ότι κάλεσε τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρώτου Spider-Man και ανέφερε προηγούμενες σχέσεις μεταξύ ηθοποιών που είχαν παίξει τον Peter Parker και την MJ στο παρελθόν.

tom_holland-2.jpg

Έτοιμος να πατήσει pause στην καριέρα του και να γίνει μπαμπάς ο Tom Holland - Zendaya ακούς;

«Τους πήρα στο πλάι, χωριστά τον καθένα, στο πρώτο cast και τους έκανα μάθημα: μην το κάνετε. Προσπαθήστε να μην το κάνετε. Είχα δώσει ακριβώς την ίδια συμβουλή στον Andrew και την Emma. Τους είπα ότι θα περιπλέξει τα πράγματα. Και τι έκαναν; Με έγραψαν!», είπε η παραγωγός.

https://www.instagram.com/p/CXjoWknPFPC

Δεν είναι τυχαίο που η παραγωγός άνοιξε μια τέτοια κουβέντα. Οι πρώτοι ηθοποιοί του Spider-Man που ερωτευτήκαν ήταν ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του franchise, Spider-Man του 2002. Το ζευγάρι δεν έμεινε πολύ μαζί και χώρισαν πριν γυρίσουν τη δεύτερη ταινία του Spider-Man.


Η Pascal έδωσε την ίδια συμβουλή στον Andrew Garfield και την Emma Stone κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Amazing Spider-Man του 2011, αλλά και αυτοί την «έγραψαν». Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει μετά τα γυρίσματα και όπως ο Maguire και η Dunst, χώρισαν πριν τη δεύτερη Spider-Man ταινία.


Αν και οι θαυμαστές του Holland και της Zendaya ελπίζουν ότι το ζευγάρι θα αντέξει, η Pascal δηλώνει ότι η σχέση με έναν συμπρωταγωνιστή «μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα», αλλά οι πρωταγωνιστές της συνεχίζουν να αγνοούν τις συμβουλές της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home

Zendaya rocks! H iconic εμφάνισή της με ένα mini έργο τέχνης στην πλάτη της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved