Δέκα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Ariana Grande προς τιμήν των 28ων γενεθλίων της

H αξιολάτρευτη φωτογραφία που δημοσίευσε από την παιδική της ηλικία!

Χρόνια πολλά, Ariana Grande! Η τραγουδίστρια του «thank u, next» έγινε 28 το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ανέβασε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό. «Χρόνια πολλά μικρούλα, σε φροντίζω!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CQl0GRssF7s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αδερφός της Grande, ο Frankie, γιόρτασε επίσης τη star στη δική του σελίδα στο Instagram με αυτήν τη φωτογραφία.

Μέχρι την ηλικία των 28 ετών, η Grande έχει πετύχει περισσότερα από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς θα πετύχουμε σε όλη μας τη ζωή. Για να δούμε δέκα από αυτά τα επιτεύγματά της.

1. Ένταξή της στην οικογένεια του «The Voice»

Τον Μάρτιο, η Grande ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στην οικογένεια του «The Voice» ως coach για την 21η σεζόν. Η star θα αντικαταστήσει τον Nick Jonas.


https://www.instagram.com/p/CNDA_LglMUY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Έγινε κέρινο ομοίωμα για δεύτερη φορά

Μόνο οι μεγαλύτεροι celebrities έχουν την τιμή να αποκτήσουν ένα κέρινο ομοίωμα στο διάσημο Madame Tussauds. Και τον Μάιο του 2021, το γνωστό μουσείο παρουσίασε το νέο ομοίωμα της τραγουδίστριας που εμπνεύστηκε από το σύνολο που φορούσε στο μουσικό βίντεο «Rule the World» μαζί με τον rapper 2 Chainz.

Για πες μας: Πόσο πειστικό σου φαίνεται το νέο κέρινο ομοίωμα της Ariana Grande;

3. Έφτασε τους 200 εκ. followers στο Instagram

Είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα που το κατάφερε αυτό τον Αύγουστο του 2020. Σήμερα, 30/6, έχει φτάσει τους 240 εκ. followers.

4. Κέρδισε 2 Grammys

Στα 28 της, η Grande έχει κερδίσει δύο Grammys – καλύτερο pop ντουέτο για το «Rain on Me» με την Lady Gaga και καλύτερο pop άλμπουμ για το «Sweetener».

5. Έσπασε ένα νέο ρεκόρ για περισσότερες προβολές στο YouTube

Η Grande κυκλοφόρησε το επιτυχημένο της hit «Thank U, Next» το 2018, μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson και έσπασε το ρεκόρ του YouTube και του Vevo για τις περισσότερες προβολές εντός 24 ωρών.

6. Ήταν επικεφαλής στο «Coachella»

Η star είναι η νεότερη τραγουδίστρια που έγινε επικεφαλής στο φεστιβάλ το 2019. Είναι μάλιστα μόνο η τέταρτη γυναίκα που το κάνει, μετά την Björk, τη Lady Gaga και την Beyoncé.

7. Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Forbes για το 2020

Η Grande ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια στην λίστα «Celebrity 100» του Forbes για το 2020. Αξίζει μάλιστα 72 εκατομμύρια δολάρια, κερδίζοντας τους Jonas Brothers (68,5 εκατομμύρια δολάρια) και την Taylor Swift (63,5 εκατομμύρια δολάρια).

8. Παντρεύτηκε

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον 25χρονο κτηματομεσίτη Dalton Gomez στις 15 Μαΐου 2021, στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito της Καλιφόρνια.

Η Ariana Grande παντρεύτηκε και ήταν σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού


https://www.instagram.com/p/CPV4k1nlHBO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

9. Κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του 2021

Η Chart Data ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι το «Positions» είναι «τώρα το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις από μια γυναίκα καλλιτέχνη στις ΗΠΑ φέτος».

10. Μπήκε στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του TIME για το 2019

Ο Troye Sivan χαρακτήρισε την τραγουδίστρια ως «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στον κόσμο».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved