Η Ariana Grande παντρεύτηκε και ήταν σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ήταν μια από τις ωραιότερες νύφες που έχουμε δει.

Η Ariana Grande παντρεύτηκε πριν λίγα 24ωρα υπό άκρα μυστικότητα τον αγαπημένο της, Dalton Gomez και δημοσίευσε για πρώτη φορά εικόνες στο Instagram από την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Ο γάμος έγινε στο σπίτι της Αriana στο Μοντεσίτο σε πολύ κλειστό κύκλο με λιγότερα από 20 άτομα. Μόνο οι συγγενείς και οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν το γαμήλιο πάρτι του ευτυχισμένου ζεύγους.

Η Αriana και ο Dalton αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δεν είναι λίγες οι φορές που το αγαπημένο ζευγάρι κοινοποίησε τρυφερά στιγμιότυπα στα social media, αποδεικνύοντας ότι μιλάμε για #couplegoals<3.

Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα στράπλες εξώπλατο νυφικό της Vera Wang το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την ταινία Funny Face με πρωταγωνίστρια την Όντρεϊ Χέπμπορν. Η σχεδιάστρια έβαλε την τραγουδίστρια να της υποσχεθεί (όταν είχαν συναντηθεί στο Met Gala πριν από αρκετά χρόνια) ότι θα σχεδίαζε εκείνη το νυφικό της, όταν θα έφτανε η ώρα, έτσι και έγινε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η νύφη ήταν σαν πριγκίπισσα και αν δεν μας πιστεύεις οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2021: Το smoothie που έφτιαχνα κάθε απόγευμα

https://www.instagram.com/p/CPV4KYBFTHX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CPWHC4fh9d6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved