Για πες μας: Πόσο πειστικό σου φαίνεται το νέο κέρινο ομοίωμα της Ariana Grande;

Πολύ επιτυχημένη η προσπάθεια του μουσείου της Madame Tussauds στο Hollywood!

Η Ariana Grande είναι η πιο πρόσφατη σταρ που απέκτησε νέο, ανανεωμένο ομοίωμα στο Madame Tussauds και το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο.

Την Πέμπτη, το Madame Tussauds Hollywood φανέρωσε το νέο wax figure της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Roosevelt, δίνοντας στους θαυμαστές της την ευκαιρία να βγάλουν selfies με την Ariana.

«Το θέλεις; Το έχουμε. Η Ariana Grande έφτασε στο Madame Tussauds Hollywood» έγραψε το δημοφιλές Mουσείο Kέρινων Ομοιωμάτων στην ανακοίνωση του, ένα νεύμα στο τραγούδι της Grande, «7 Rings».



Το κέρινο ομοίωμα είναι ντυμένο με ένα μαύρο δαντελωτό σετ και λαμπερές πλατφόρμες, συνδυασμένα με ένα oversized jacket με φτερά, σύνολο εμπνευσμένο από το outfit που φόρεσε η Grande στο μουσικό βίντεο «Rule the World» μαζί με τον rapper 2 Chainz. Επιπλέον, το κέρινο ομοίωμα είναι τοποθετημένο σε ένα ροζ σετ που θυμίζει το μουσικό βίντεο «7 Rings» με μια πυραμίδα από ποτήρια σαμπάνιας.

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το κέρινο ομοίωμα της Grande στο A-list δωμάτιο μαζί με άλλα αστέρια στο μουσείο της Madame Tussauds στην Hollywood Boulevard.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν το κέρινο ομοίωμα της Ariana Grande δέχτηκε πολύ άσχημες αντιδράσεις, με φανατικούς θαυμαστές της να διατυπώνουν την παντελή έλλειψη ομοιότητας. Αντιθέτως, αυτό είναι πολύ ρεαλιστικό αφού μπορείς να δεις τις λεπτομέρειες από τα λακκάκια της έως τα τατουάζ της.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις φωτογραφίες του κέρινου ομοιώματός της.


https://www.instagram.com/p/Bx25PbOHXA5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved