Liam Hemsworth: Οι fans ξεκαρδίστηκαν με το σχόλιο της κοπέλας του στο Insta (pics+vid)

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν περίμενες να δεις, ωστόσο θα γελάσεις αρκετά!

Όλοι γνωρίζουν πια πως ο Liam Hemsworth έχει ξεπεράσει για τα καλά τη Miley Cyrus και η καρδιά του χτυπά μόνο για μια γυναίκα. Φυσικά αυτή η μία γυναίκα είναι η Gabriella Brooks, η οποία εκτός από πανέμορφη δείχνει να λατρεύει τον Liam. Μαζί περνούν αρκετό χρόνο και πλέον καταλάβαμε πως η σχέση τους είναι η ιδανική, αφού όχι μόνο είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά είναι και δύο καλοί φίλοι που πειράζονται ανελλιπώς.

Οι κοινές εμφανίσεις τους είναι αρκετές και οι θαυμαστές τόσο του Liam, όσο και της Gabriella λατρεύουν να απαθανατίζουν τις ρομαντικές στιγμές τους. Τι συνέβη όμως στα social media που έκανε τους fans να ξεκαρδιστούν;

Ο Liam αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον εαυτό του στην οποία τα μαλλιά του είναι κάπως… ατημέλητα. Αν μας ρωτάς, η κόμη του τον κάνει ακόμη πιο sexy και σίγουρα την ίδια άποψη με εμάς έχει και το κορίτσι του αλλά και οι θαυμάστριες του.

Ο όμορφος ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας του ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους αν του προτείνουν να κουρευτεί και οι απαντήσεις ποικίλουν ένα όμως σχόλιο ξεχώρισε μεταξύ των χιλιάδων και αυτό ήταν της Gabriella. Το κορίτσι του τον τρόλαρε δημόσια και οι θαυμαστές το καταχάρηκαν!



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved